GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Groepslessen

Samen sporten is gewoon gezelliger. Maar ook beter vol te houden dan alleen trainen: je motiveert en stimuleert elkaar, helpt elkaar om nét even die extra stap te zetten. Zo is je workout voorbij voor je het doorhebt!

Klinkt goed? Dan heeft Bodyflash zeker een groepsles die bij jou past!

Onze enthousiaste instructeurs nemen je graag mee in ons uitgebreide aanbod aan groepslessen. Of je nou wilt werken aan je conditie, wilt afvallen, je spieren wilt verstevigen of mentaal tot rust wil komen: het maakt niet uit wat je persoonlijke doelen zijn en hoeveel je wilt trainen. Je vindt de groepsactiviteit die bij jou en je doelen past bij Bodyflash.

Groepslessen van Les Mills, Dansstudio Gerda Kagie, XCORE, Free Style, IRON CAMP maar ook Virtual lessen van Les Mills en BestCycling

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance maar we hebben ook het echte YOGA. Wil je nog meer uitdaging?  Doe dan mee met de coretraining XCORE of nog een stapje verder: IRON CAMP. En voor Peuterdans en Streetdance hebben we Dansstudio Gerda Kagie in huis gehaald. Onze groepslessen staan bekend om hun afwisseling, intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

Deze groepslessen worden bij Bodyflash gegeven:

Klik hieronder op je favoriete groepsles

Bodypump
Bodybalance
Bodyshape
Spinning
Streetdance
Dance
Yoga
Fit & Vitaal
XCORE

Nu ook bij Bodyflash Virtual lessen van Les Mills en Bestcycling
Bodypump
Bodybalance
Bodycombat
SH’BAM
Spinning

CURSUSSEN
Sportvasten
Vitality voedingsprogramma

Bij onze groepslessen zit je nergens aan vast

Je kunt altijd meedoen met een van onze groepslessen, je kunt online een plek reserveren. wekelijks wisselen naar een andere groepsles kan altijd (jeugdlessen hebben een vaste dag en tijd).

Bij onze groepslessen krijg je natuurlijk de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd en gediplomeerd. Ook doen we constant aan bijscholing, onze instructeurs zijn dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zorgen we er voor dat jij perfect wordt begeleid en het beste uit je workout kan halen!

Wil jij ook samen een effectieve en leuke workout beleven? Vraag snel je gratis proefweek aan!

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico