GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Groepslessen

Samen sporten is gewoon gezelliger. Maar ook beter vol te houden dan alleen trainen: je motiveert en stimuleert elkaar, helpt elkaar om nét even die extra stap te zetten. Zo is je workout voorbij voor je het door hebt!

Klinkt goed? Dan heeft Bodyflash zeker een groepsles die bij jou past!

Onze enthousiaste instructeurs nemen je graag mee in ons uitgebreide aanbod aan groepslessen. Of je nou wilt werken aan je conditie, wilt afvallen, je spieren wilt verstevigen of mentaal tot rust wil komen: het maakt niet uit wat je persoonlijke doelen zijn en hoeveel je wilt trainen. Je vindt de groepsactiviteit die bij jou en je doelen past bij Bodyflash.

Groepslessen van Les Mills, Dansstudio Gerda Kagie, XCORE, HIIT maar ook Virtual lessen van o.a. Les Mills

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance maar we hebben ook het echte YOGA. Wil je nog meer uitdaging? Doe dan mee met de coretraining / bodyshapinglessen XCORE of KickFun of nog een stapje verder in uitdaging: HIIT (High Intensity Interval Training). En voor Peuterdans en Streetdance hebben we Dansstudio Gerda Kagie in huis gehaald. Onze groepslessen staan bekend om hun afwisseling, intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

Deze groepslessen worden bij Bodyflash gegeven:

Klik hieronder op je favoriete groepsles

Bodypump
Bodybalance
KickFun
Spinning
Streetdance
Dance
Yoga
Fit & Vitaal
XCORE

Nu ook bij Bodyflash Virtual lessen van Les Mills
Bodypump
Bodybalance
Bodycombat
Core
Les Mills Dance

CURSUSSEN
Sportvasten
Vitality voedingsprogramma

Bij onze groepslessen zit je nergens aan vast

Je kunt altijd meedoen met een van onze groepslessen, je kunt online een plek reserveren. wekelijks wisselen naar een andere groepsles kan altijd (jeugdlessen hebben een vaste dag en tijd).

Bij onze groepslessen krijg je natuurlijk de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd en gediplomeerd. Ook doen we constant aan bijscholing, onze instructeurs zijn dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zorgen we er voor dat jij perfect wordt begeleid en het beste uit je workout kan halen!

Wil jij ook samen een effectieve en leuke workout beleven? Vraag snel je gratis proefweek aan!

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico