1 WEEK
GRATIS SPORTEN

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Nieuws.

mei 10, 2018

Bodyflash is op Hemelvaartsdag en de Pinksterdagen gesloten

Lees meer
news1-img3
april 9, 2018

Het nieuwe fitness heet e-Gym v.a. 20 april bij Bodyflash

https://www.youtube.com/watch?v=VjTgPXF_k4s

Lees meer
news1-img3
maart 29, 2018

Vanaf mei de hele dag OPEN!

Het gaat dan nu écht gebeuren. Vanaf mei gaan we ook tussen 12.00 en 15.30 uur open. Dat betekend dat we van maandag tot vrijdag...

Lees meer
news1-img3
februari 20, 2018

IN SHAPE LIFESTYLE PROGRAM

Wil jij echt je doel bereiken en resultaat behouden? Om blijvend je doelen te behalen, is het noodzakelijk om echte transformatie te ondergaan en je...

Lees meer
Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proefweek
logo-ico