GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Groepslessen

Samen sporten is gewoon gezelliger. Maar ook beter vol te houden dan alleen trainen: je motiveert en stimuleert elkaar, helpt elkaar om nét even die extra stap te zetten. Zo is je workout voorbij voor je het doorhebt!

Klinkt goed? Dan heeft Bodyflash zeker een groepsles die bij jou past!

Onze enthousiaste instructeurs nemen je graag mee in ons uitgebreide aanbod aan groepslessen. Of je nou wilt werken aan je conditie, wilt afvallen, je spieren wilt verstevigen of mentaal tot rust wil komen: het maakt niet uit wat je persoonlijke doelen zijn en hoeveel je wilt trainen. Je vindt de groepsactiviteit die bij jou en je doelen past bij Bodyflash.

Groepslessen Les Mills, Spinning, XCORE, Streetdance en Freestyle lessen

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance maar we hebben ook het echte YOGA. Of wil je dansend fit worden met Streetdance van Dansstudio Gerda Kagie? Wil je nog meer uitdaging?  Doe dan mee met HIIT of met met Spinning. Onze groepslessen staan bekend om hun afwisseling, intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

Deze groepslessen worden bij Bodyflash gegeven:

Klik hieronder op je favoriete groepsles

Bodypump
Bodybalance
Spinning
Streetdance kids
Dance
HIIT High Intensity Interval Training
FunXtion Circuit
Yoga
Fit & Vitaal
Cross Circuit
XCORE

Bij onze groepslessen zit je nergens aan vast

Je kunt altijd meedoen met onze groepslessen, er is altijd plek. Je zit nergens aan vast: je gaat gewoon wanneer het je uitkomt of wanneer je zin hebt! En wisselen naar een andere groepsles kan altijd.

Bij onze groepslessen krijg je natuurlijk de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd en gediplomeerd. Ook doen we constant aan bijscholing, onze instructeurs zijn dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zorgen we er voor dat jij perfect wordt begeleid en het beste uit je workout kan halen!

Wil jij ook samen een effectieve en leuke workout beleven? Vraag snel je gratis proefweek aan!

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico