GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Yoga.

YOGA_hugehumb

YOGA volgens Iyengar

Conditie: 0
Spierkracht: 2
Vetverbranding: 0
Leningheid: 4

 

YOGA volgens Iyengar is een traditonele zeer gewaardeerde Yoga methode. Wij hebben master trainer Lenka Dijkhorst bereid gevonden om deze profesionele Yoga-lessen te gaan verzorgen bij Bodyflash. De tijd dat Yoga werd gedaan door uitsluitend “zweverige” types ligt lang achter ons. Yoga is hot en 1 van de grootste trends op fitnessgebied wereldwijd. Daarom verwachten we bij Bodyflash veel meer Yoga-lessen te krijgen in de nabije toekomst. Met Lenka Dijkhorst hebben we een topper in huis die als geen ander de indrukwekkende Iyengar Yoga-lessen kan verzorgen.

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico