GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Contact, Tarieven, Openingstijden.

Tarieven

We hebben bij Bodyflash veel mogelijkheden en daardoor ook verschillende tarieven. Een tarief is afhankelijk van leeftijd, aantal keren sporten per week, lengte lidmaatschap, hoeveelheid begeleiding etc. Bodyflash zit qua prijzen in het zogenaamde “middensegment” en dat betekend dat de tarieven voor fitness inclusief groepstrainingen en begeleiding liggen tussen de 35 en 70 euro per maand. Maar een prijs op een website zegt niets over de inhoud en kwaliteit. Daarom nodigen wij u liever uit voor een persoonlijk gesprek waarin we uw sportieve wensen kunnen bespreken, en wij u onze mooie club kunnen laten zien. Maak snel een afspraak en ervaar waarom Sport & Health Bodyflash in Woudenberg al bijna 40 jaar een professioneel, sfeervol, veilig en betrouwbaar sportcentrum is. Tot snel!

map-ico

Parallelweg 2c
3931 MT Woudenberg

Map
time-ico.png

Maandag t/m Donderdag: 07.00 - 12.30 en 15.30 - 21.30
Vrijdag:
07.00 - 12.30 en 15.30 - 20.00
Zat & Zon:
08.30 - 12.30


  Fitness & Vrij trainen
  fixed-col-3-img1

  Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

  BEGELEIDING
  Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
  Met sportieve groet,

  Team Bodyflash

  LEES MEER
  Less mills
  fixed-col-3-img1

  Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

  LEES MEER
  Afslanken
  fixed-col-3-img1

  Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

  LEES MEER

  Welk lidmaatschap past bij jou?

  Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

  Lees meer Gratis proeflidmaatschap
  logo-ico