GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Contact, Tarieven, Openingstijden.

Tarieven

We hebben bij Bodyflash veel mogelijkheden en daardoor ook verschillende tarieven. Een tarief is afhankelijk van leeftijd, aantal keren sporten per week, lengte lidmaatschap, hoeveelheid begeleiding etc. Bodyflash zit qua prijzen in het zogenaamde “middensegment” en dat betekend dat de tarieven voor fitness inclusief groepstrainingen en begeleiding liggen tussen de 35 en 65 euro per maand. Maar een prijs op een website zegt niets over de inhoud en kwaliteit. Daarom nodigen wij u liever uit voor een persoonlijk gesprek waarin we uw sportieve wensen kunnen bespreken, en wij u onze mooie club kunnen laten zien. Maak snel een afspraak en ervaar waarom Sport & Health Bodyflash in Woudenberg al bijna 40 jaar een professioneel, sfeervol, veilig en betrouwbaar sportcentrum is. Tot snel!

map-ico

Parallelweg 2c
3931 MT Woudenberg

Map
time-ico.png

Maandag t/m Donderdag: 07.00 - 12.30 en 15.30 - 21.30
Vrijdag:
07.00 - 12.30 en 15.30 - 20.00
Zat & Zon:
09.00 - 12.30


  Personal Training
  fixed-col-3-img1

  Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

  LEES MEER
  Less mills
  fixed-col-3-img1

  Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

  LEES MEER
  Afslanken
  fixed-col-3-img1

  Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

  LEES MEER

  Welk lidmaatschap past bij jou?

  Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

  Lees meer Gratis proeflidmaatschap
  logo-ico