GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

HIIT (High Intensity Interval Training).

HIIT 
HIIT is een door Bodyflash ontwikkelde nieuwe uitdagende High Intensity Interval Training voor sporters die geen choreografie en pasjes willen maar écht willen trainen. HIIT is een zware intensieve Heart Rate Monitor gecontroleerde kracht en conditietraining van totaal 45 minuten ondersteund door “vette” muziek. De training is afwisselend, uitdagend, buitengewoon effectief en een echte Calorie Killer!

MyZone hartslagmeting
HIIT is zwaar en daarom trainen we op hartslagintensiteit met ons MyZone Heart Rate Monitor System. Hierdoor word HIIT zeer persoonlijk en buitengewoon effectief. We werken in onze groepsleszaal (Studio) met  verschillende trainingsmaterialen. De HIIT groepsworkout bestaat maximaal uit 20 deelnemers. HIIT is een nieuwe vorm van “Old School” fitness. Geen moeilijke bewegingen en/of pasjes op muziek maar intensieve en effectieve basis oefeningen. Niet nadenken dus, maar lekker hard en met veel fun trainen.

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur en losse attributen voor functionele training zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een heerlijk en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico