GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Personal Training

Personal Training BIJ BODYFLASH oftewel IN SHAPE

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Dan is Personal Training het antwoord. Er zijn verschillende mogelijkheden van 1 op 1, met een duo of met een kleine groep: Small Group Training (maximaal 6 deelnemers).

Personal Training IN SHAPE

Zoek je Personal Training & Coaching en Privacy op het hoogste niveau? Kom dan naar IN SHAPE! In de high-end Personal Training & Lifestyle Studio van Personal trainer, lifestylecoach en voedingsconsulente Margriet Vink gaan we nog verder in onze persoonlijke begeleiding. Natuurlijk is er veel aandacht voor fysieke training, de studio is hiervoor perfect ingericht met zeer professioneel materiaal. Maar hier stopt het niet voor Margriet. Ze kijkt natuurlijk ook naar voeding en levensstijl maar vooral naar wie jij bent. Zij laat je zien dat je tot veel meer in staat bent dan dat je zelf denkt. Margriet is er dan ook van overtuigt dat lekker in je vel zitten niet alleen een kwestie is van hard trainen.

Bij IN SHAPE kun je jezelf zijn! De studio van Margriet biedt 100% privacy. Dus geen ongewenste afleiding maar focus op resultaat, in een veilige omgeving werken aan jouw persoonlijke doelen! Je bent in goede handen bij Margriet. Margriet heeft de beste personal trainers opleiding achter de rug (NASM) bovendien heeft ze ook veel vakkennis op het gebied van lifestyle-coaching en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Bel Margriet rechtstreeks 06 55 703545 voor meer informatie.

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico