GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Personal Training

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen?

De personal trainers van Bodyflash helpen je verder!
In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen en je doelstelling te bereiken.

Met deskundige één-op-één begeleiding en veel aandacht zorgen we samen dat je lekker in je vel zit. En dat je gemotiveerd blijft tot je je doelen hebt bereikt. Of je gemotiveerd voelt om nieuwe doelen te stellen. Of dit nou afvallen is, conditie opbouwen, fitter worden of meer spiermassa is: wij helpen je!

Personal Training

Wil je nog een stap verder in training en begeleiding? Zoek je Personal Training & Coaching en Privacy? Kom naar IN SHAPE!In onze high-end Personal Training & Lifestyle Studio IN SHAPE gaan we ver in onze begeleiding, verder dan veel andere personal trainers. Natuurlijk is er veel aandacht voor fysieke training, onze studio is hiervoor perfect ingericht met zeer professioneel materiaal. Maar hier stopt het niet voor ons. En als jij dat wil, ook niet voor jou. We kijken natuurlijk ook naar voeding / afslanken, levensstijl maar vooral naar wie jij bent. Wij laten je zien dat je tot veel meer in staat bent dan dat je zelf denkt. Wij zijn er van overtuigt dat lekker in je vel zitten niet alleen een kwestie is van goed trainen.

Bij ons kun je jezelf zijn! Onze studio biedt 100% privacy. Dus geen afleiding, geen gedoe, geen zorgen. Wel: volledig gefocust bezig zijn en in een veilige omgeving werken aan jouw persoonlijke doelen!
Je bent in goede handen bij de personal trainers van IN SHAPE. Ze hebben de beste PT opleiding achter de rug (NASM)  bovendien hebben ze ook veel ervaring op het gebied van lifestyle-coaching en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. We gaan er samen voor! 

IN SHAPE Lifestyle Program (I.L.P.)

Het In Shape Lifestyle Program is een uniek programma om je levensstijl en je hele functioneren echt te veranderen. We doen dit in kleine groepen van 6 tot 8 deelnemers. I.L.P. is een traject van 3 maanden waarin wekelijks een 1 uur durende coaching-sessie zit, 2 groepstrainingen en daarnaast onbeperkt sporten.  I.L.P. is niet het zoveelste Lifestyle programma waar je informatie krijgt over wat je allemaal moet doen. Bij het I.L.P.  gaat het er niet om wat je moet doen, maar wie je moet zijn…..om datgene te doen wat je moet doen, voor het gewenste resultaat. Dat klinkt misschien in eerste instantie een beetje wazig maar het zal snel duidelijk worden dat dit de enige manier is om echt te veranderen en blijvende resultaten te boeken. Want of je nu 10 – 15 KG wil afvallen of gewoon krachtiger, zelfverzekerder en/of succesvoller door het leven wil, het IN SHAPE Lifestyle Program is dé oplossing. Wil jij echt transformeren naar een andere levensstijl?  Bel dan 06 55 703545 voor een persoonlijke afspraak.

In Shape is jouw adres voor personal training in Woudenberg. Maak snel kennis of neem voor meer informatie contact met ons op.

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico