GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Fitness & Personal Training

Meer conditie, sterkere spieren, minder rugklachten, afslanken of gewoon gezonder leven. Er zijn duizend-en-één goede redenen te bedenken om met fitness aan de slag te gaan. Fitness is meer dan alleen maar een fysieke training, het is een combinatie van training, de juiste voeding en rust oftewel: een LIFESTYLE. En dat betekent dat je voor een optimaal resultaat ook je voeding zou moeten optimaliseren. Want of je nu wil afvallen en/of spieren wil opbouwen: voeding is daarbij essentieel! En daarom gaan we bij Bodyflash verder dan alleen maar trainingsbegeleiding. Maar let op: Wij verkopen geen diëten, potjes en pilletjes of andere rommel om geld te verdienen! Bij Bodyflash werken we met Vytal, een professioneel, gebruiksvriendelijk en verantwoord voedings- en lifestyleprogramma.
Resultaat gegarandeerd!

Fitness bij Bodyflash is meer dan een zaal met toestellen
Fitness is pas écht leuk als je wordt uitgedaagd, gemotiveerd wordt en je er resultaten mee behaalt. Gefocust, verantwoord en met veel plezier en goede begeleiding werken aan een gezonde lifestyle doormiddel van training en de juiste voeding. Vervolgens weer nieuwe doelen stellen, op een niveau dat bij jou past en dat alles in een sfeervolle maar ook professionele sportieve omgeving. Dat is het idee van Bodyflash over fitness als sport en lifestyle. Daarom werken we o.a. met ’s werelds meest geavanceerde krachtapparatuur genaamd eGym en met effectieve voedingsprogramma’s. Vanzelfsprekend hoort daar ook deskundige en vakbekwame begeleiding bij, bovendien zorgen we ervoor dat dit alles zich afspeelt in prachtige hoge ruim opgezette sportzalen met een comfortabel maar vooral VEILIG klimaat. Want ook qua veiligheid is er bij Bodyflash alles aan gedaan om het indoor sporten te perfectioneren. Bij BODYFLASH in Woudenberg ben je, al 40 jaar, aan het juiste adres!

PERSONAL TRAINING
Personal training bij Bodyflash doe je met 100% privacy! We hebben een speciale zeer professionele PT ruimte ingericht waar je uitsluitend met een Personal Trainer perfect en ongestoord kunt werken aan je gezonde trainingsdoelen. Wil jij weten of Personal Training bij Bodyflash iets voor je is? Bel 033 2861357 of stuur een mail naar info@bodyflash.nl

FOTO: Personal Trainer Maury (L) in actie voor de perfecte begeleiding

Fitness in Woudenberg en omstreken? Bodyflash!

Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs luisteren naar je wensen. We spannen ons voor je in, we motiveren je en stellen een persoonlijk trainings- en voedingsschema voor je op. En als we zien dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging passen we je trainingsschema aan. Zo kun je optimaal, effectief en met minimaal risico trainen en toewerken naar de doelen die je jezelf hebt gesteld.

7 Fitness- groepsleszalen totaal 1200 m2

We maken echt serieus werk van jouw fitheid. Maar liefst 4 professionele en sfeervolle fitnesszalen, een exclusieve PT ruimte, een groepsleszaal en een spinningzaal, vanzelfsprekend met perfecte ventilatie en airco, staan op onze locatie in Woudenberg tot je beschikking. Trainen doe je op de ’s werelds beste apparatuur! Onze traditionele krachtapparatuur is van het Amerikaanse Nautilus: veilig en ongeëvenaard effectief. Maar het neusje van de zalm is onze nieuwe e-Gym apparatuur. Hiermee krijgt fitness een ander gezicht. Fitter /  krachtiger worden in 2 keer 30 minuten per week! Iedereen is razend enthousiast over e-Gym. Bewegen voor je conditie doe je op onze luxe en nieuwste Lifefitness cardioapparatuur.

40 jaar passie, kennis en ervaring

Fitness is niet overal hetzelfde en onze benadering en aanpak maakt Bodyflash, en wat wij doen met de fitness, uniek. Dat weten we uit onze 40 jarige ervaring. Op het gebied van de fitness zijn we in Woudenberg, Scherpenzeel en omgeving een begrip. Onze passie, kennis en ervaring voor de sport zetten we graag in om ook jou te ondersteunen en te helpen bij jouw training.

Sport & Health Bodyflash is een van de 110 Exclusieve Sportcentra van Nederland (www.ves.nl) en bied de meeste fitnessmogelijkheden in de regio. Met een lidmaatschap van Bodyflash mag je ook GRATIS bij 110 andere VES sportcentra sporten. Maak een afspraak voor een vrijblijvend proeflidmaatschap.  033 – 2861357 of info@bodyflash.nl

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico