GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Fitness

Meer conditie, sterkere spieren, minder rugklachten, een beter figuur. Er zijn duizend-en-één uitstekende redenen te bedenken om met fitness aan de slag te gaan. En voor fitness kun je in Woudenberg en omgeving inmiddels op meerdere plekken terecht. Wellicht bereik je ook wat je wilt bereiken.

Maar volgens ons kan het leuker, beter en effectiever!

Fitness is pas écht leuk als je wordt uitgedaagd en je er resultaat mee behaalt. Gefocust en met veel plezier je doelen halen. Weer nieuwe doelen stellen, op een niveau dat bij jou past. Dat is het idee van Bodyflash over fitness. En dat is ook wat je van onze deskundige, vakbekwame begeleiding en unieke apparatuur mag verwachten.

Fitness in Woudenberg? Bodyflash!

Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs luisteren naar je wensen. We spannen ons voor je in, we motiveren je en stellen een persoonlijk trainingsschema voor je op. En als we zien dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging passen we je trainingsschema aan. Zo kun je optimaal, effectief en met minimaal risico trainen en toewerken naar de doelen die je jezelf hebt gesteld.

We maken echt serieus werk van jouw fitheid. Twee professionele en comfortabele fitnessruimtes staan op onze locatie in Woudenberg tot je beschikking. Trainen doe je op de beste apparatuur van het moment! Onze traditionele krachtapparatuur is van het Amerikaanse Nautilus: veilig en ongeëvenaard effectief. Maar het neusje van de zalm is onze nieuwe e-Gym apparatuur. Hiermee krijgt fitness een ander gezicht. Fit worden in 2 keer 30 minuten per week! Iedereen is razend enthousiast over e-Gym. Bewegen voor je conditie doe je op onze luxe Cybex apparatuur: iPhone-compatible en met grote TV-schermen. Zo kijk je tijdens je workout naar je favoriete film of serie! Of naar die voetbalwedstrijd waar je anders voor was thuisgebleven.

Meer dan 33 jaar passie en ervaring

Fitness is dus echt niet overal hetzelfde en onze benadering maakt Bodyflash en wat wij doen met fitness uniek. Dat weten we uit onze meer dan 33-jarige ervaring. Op het gebied van fitness zijn we in Woudenberg, Scherpenzeel en omgeving een begrip. Deze ervaring en passie voor de sport zetten we graag in om ook jou te ondersteunen en te helpen bij je training.

Bodyflash is jouw adres voor fitness in Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude, Maarn, Maarsbergen en omgeving. Maak snel kennis!

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico