GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Fitness

Meer conditie, sterkere spieren, minder rugklachten, afslanken of gewoon gezonder leven. Er zijn duizend-en-één goede redenen te bedenken om met fitness aan de slag te gaan. Fitness is meer dan alleen maar een fysieke training, het is een combinatie van training, de juiste voeding en rust oftewel: een LIFESTYLE. En dat betekent dat je voor een optimaal resultaat ook je voeding moet optimaliseren. Want of je nu wil afvallen en/of spieren wil opbouwen: voeding is daarbij essentieel! En daarom gaan we bij Bodyflash verder dan alleen maar trainingsbegeleiding. Wij verkopen geen diëten, potjes en pilletjes of andere rommel om geld te verdienen. Bij Bodyflash werken we met met een gebruiksvriendelijk en verantwoord voedings- en lifestyleprogramma waarin we u een gezonde manier van eten en drinken aanleren. Dit gezonde voedingsprogramma is daarom ook voor andere gezinsleden geschikt.

Fitness bij Bodyflash is meer dan een zaal met toestellen

Fitness is pas écht leuk als je wordt uitgedaagd, gemotiveerd wordt en je er resultaten mee behaalt. Gefocust, verantwoord en met veel plezier en goede begeleiding werken aan een gezonde lifestyle doormiddel van training en de juiste voeding. Vervolgens weer nieuwe doelen stellen, op een niveau dat bij jou past en dat alles in een sfeervolle maar ook professionele sportieve omgeving. Dat is het idee van Bodyflash over fitness als sport en lifestyle. Daarom werken we o.a. met ’s werelds meest geavanceerde krachtapparatuur genaamd eGym en met effectieve voedingsprogramma’s. Vanzelfsprekend hoort daar ook deskundige en vakbekwame begeleiding bij, bovendien zorgen we ervoor dat dit alles zich afspeelt in prachtige hoge ruim opgezette sportzalen met een comfortabel maar vooral VEILIG klimaat. Want ook qua veiligheid is er bij Bodyflash alles aan gedaan om het indoor sporten te perfectioneren. Bij BODYFLASH in Woudenberg ben je, al meer dan 37 jaar, aan het juiste adres!

Fitness in Woudenberg? Bodyflash!

Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs luisteren naar je wensen. We spannen ons voor je in, we motiveren je en stellen een persoonlijk trainings- en voedingsschema voor je op. En als we zien dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging passen we je trainingsschema aan. Zo kun je optimaal, effectief en met minimaal risico trainen en toewerken naar de doelen die je jezelf hebt gesteld.

7 Fitness- groepsleszalen totaal 1200 m2

We maken echt serieus werk van jouw fitheid. Maar liefst 4 professionele en sfeervolle fitnesszalen, een exclusieve PT ruimte, een groepsleszaal en een spinningzaal, vanzelfsprekend met perfecte ventilatie en airco, staan op onze locatie in Woudenberg tot je beschikking. Trainen doe je op de beste apparatuur van het moment! Onze traditionele krachtapparatuur is van het Amerikaanse Nautilus: veilig en ongeëvenaard effectief. Maar het neusje van de zalm is onze nieuwe e-Gym apparatuur. Hiermee krijgt fitness een ander gezicht. Fit worden in 2 keer 30 minuten per week! Iedereen is razend enthousiast over e-Gym. Bewegen voor je conditie doe je op onze luxe Cybex cardioapparatuur.

Meer dan 37 jaar passie en ervaring

Fitness is niet overal hetzelfde en onze benadering en aanpak maakt Bodyflash en wat wij doen met de fitness uniek. Dat weten we uit onze meer dan 37-jarige ervaring. Op het gebied van fitness zijn we in Woudenberg, Scherpenzeel en omgeving uniek en een begrip. Deze ervaring en passie voor de sport zetten we graag in om ook jou te ondersteunen en te helpen bij jouw training.

Sport & Health Bodyflash is een van de 110 Exclusieve Sportcentra van Nederland (www.ves.nl) en bied de meeste fitnessmogelijkheden in de regio. Maak een afspraak voor een vrijblijvend proeflidmaatschap.  033 – 2861357

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico