GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Lifestyle Lidmaatschap

Bodyflash Lifestyle Lidmaatschap
Een gezonde levensstijl bestaat volgens Bodyflash uit voldoende bewegen / sporten in combinatie met gezond eten en voldoende rust. Dat is dan ook kort gezegd de inhoud van een lidmaatschap van Bodyflash. We gaan dus verder dan alleen het aanbieden van sportactiviteiten. Bovendien is onze lifestyle begeleiding geheel inclusief zonder extra kosten! Vergeet alle diëten, sapkuren, potjes pilletjes en dat soort veel te dure onzin. U krijgt van ons dus niet het zoveelste dieet maar een verantwoord voedings- en lifestyleprogramma waarin we u een gezonde manier van eten aanleren. We werken met normale voeding waardoor ook de andere gezinsleden zonder probleem kunnen mee eten. In combinatie met voldoende sport is resultaat gegarandeerd en zeker blijvend!

Lichaamsanalyse
Om te beginnen is er een intakegesprek waarin uw sportieve doelstellingen en onze gezondheid /afslankadviezen naar voren komen. We kunnen een persoonlijke lichaamsanalyse maken waarin veel duidelijk zal worden. We meten niet alleen uw gewicht maar onder andere ook uw vetpercentage. Het vetpercentage zegt veel over uw gezondheidsrisico’s. Door deze metingen zijn we in staat de juiste persoonlijke adviezen te geven op het gebied van voeding en beweging.

Meten is Weten
U krijgt van ons bij een lifestyle lidmaatschap non stop voedingsbegeleiding en persoonlijke bewegingsprogramma’s. Regelmatig is er een evaluatie maar er zijn natuurlijk ook meetmomenten om de behaalde resultaten in kaart te brengen.

Welkom bij ons lifestylecentrum
Bodyflash is een modern en sfeervol lifestylecentrum die verder gaat dan alleen sporten bij een sportschool. Met vele sportactiviteiten in maar liefst 7 VEILIGE ruim opgezette sportzalen zijn we uitgegroeid naar 1200 m2. sportplezier. Klaar voor de toekomst heten wij u van harte welkom bij Sport & Health Bodyflash in Woudenberg

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico