GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Lifestyle & Afslanken

Een gezonde lifestyle
Een gezonde levensstijl bestaat uit voldoende bewegen / sporten in combinatie met gezond eten en voldoende rust. Onze adviezen en begeleiding gaan daarom verder dan alleen het aanbieden van apparaten. Gezond en verantwoord eten en drinken geeft het meeste resultaat! Vergeet alle diëten, sapkuren, potjes pilletjes en dat soort veel te dure onzin. Wij verkopen geen diëten maar we werken met een verantwoord voedings- en lifestyleprogramma waarin we u een gezonde manier van eten en drinken aanleren. Dit programma is bovendien ook voor andere gezinsleden geschikt.

Lichaamsanalyse
Om te beginnen is er een intakegesprek waarin uw sportieve doelstellingen en onze gezondheid /afslankadviezen naar voren komen. We kunnen een persoonlijke lichaamsanalyse maken waarin veel duidelijk zal worden. We meten niet alleen uw gewicht maar onder andere ook uw vetpercentage. Het vetpercentage zegt veel over uw gezondheidsrisico’s. Door deze metingen zijn we in staat de juiste persoonlijke adviezen te geven op het gebied van voeding en beweging.

Meten is Weten
Regelmatig is er een evaluatie maar er zijn natuurlijk ook meetmomenten om de behaalde resultaten in kaart te brengen. Wil je blijvend resultaat? Informeer naar de mogelijkheden!

Welkom bij ons lifestylecentrum
Bodyflash is een moderne en sfeervolle Sport & Health club. Gestart in 1985 met alleen fitness maar inmiddels voorzien van vele verschillende sportactiviteiten in maar liefst 7 ruim opgezette sportzalen zijn we uitgegroeid naar 1200 m2. sportplezier. Klaar voor de toekomst heten wij u van harte welkom bij Sport & Health Bodyflash in Woudenberg

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico