GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Lifestyle & Afslanken

Een gezonde lifestyle
Een gezonde levensstijl bestaat uit voldoende bewegen / sporten in combinatie met gezond eten en voldoende rust. Onze adviezen en begeleiding gaan daarom verder dan alleen het aanbieden van apparaten. Gezond en verantwoord eten en drinken geeft het tenslotte het meeste resultaat! Wij werken uitsluitend met verantwoorde voedings- en lifestyleprogramma’s  waaronder Vytal en Sportvasten.

Vytal

Sportvasten

Lichaamsanalyse
Om te beginnen is er een intakegesprek waarin uw sportieve doelstellingen en onze gezondheid /afslankadviezen naar voren komen. We kunnen een persoonlijke lichaamsanalyse maken waarin veel duidelijk zal worden. We meten niet alleen uw gewicht maar onder andere ook uw vetpercentage. Het vetpercentage zegt veel over uw gezondheidsrisico’s. Door deze metingen zijn we in staat de juiste persoonlijke adviezen te geven op het gebied van voeding en beweging.

Welkom bij ons lifestylecentrum
Bodyflash is een moderne en sfeervolle Sport & Health club. Gestart in 1985 met alleen fitness maar inmiddels voorzien van vele verschillende sportactiviteiten in maar liefst 7 ruim opgezette sportzalen zijn we uitgegroeid naar 1200 m2. sportplezier. Klaar voor de toekomst heten wij u van harte welkom bij Sport & Health Bodyflash in Woudenberg

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico