GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Afslanken

BenFit

De juiste levensstijll, met gezond en lekker eten, in combinatie met voldoiende lichaamsbeweging. Dat is kortgezegd de inhoud van BenFit. Het is dus niet het zoveelste dieet maar een verantwoord voedingsprogramma waarin we u een gezonde manier van eten aanleren. We werken met normale voeding waardoor ook de andere gezinsleden zonder probleem kunnen mee eten. In combinatie met ons gerichte bewegingprogramma is resultaat gegarandeerd en zeker blijvend!

Lichaamsanalyse
Om te beginnen is er een intakegesprek waarin uw doelstellingen en onze gezondheid /afslanksadviezen naar voren komen. We kunnen een persoonlijke lichaamsanalyze maken waarin veel duidelijk zal worden. We meten niet alleen uw gewicht maar onder andere ook uw vetpercentage. Het vetpercentage zegt veel over uw gezondheidsrisisco’s. Door deze metingen zijn we in staat de juiste persoonlijke adviezen te geven op het gebied van voeding en beweging.

Meten is Weten
U krijgt met ons BenFit 12 weken voedingsbegeleiding en een persoonlijk bewegingsprogramma. Wekelijks is er een evaluatie maar er zijn ook natuurlijk regelmatig meet momenten om de behaalde resultaten in kaart te brengen.

Geen resultaat? Geld terug!*
Na meer dan 30 jaar durven wij wel te zeggen dat we weten waarover we praten. BenFit is gewoon voor iedereeen een verantwoorde en effectieve manier van afslanken en/of op gewicht te blijven. En daarom garanderen we resultaat! M.a.w.: Geen resultaat? Geld terug!

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico