GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Over ons

Kom in beweging. Maak werk van je fitheid! Bodyflash helpt je om lekker in je vel te zitten. Sport & Health Bodyflash is het sportcentrum voor Woudenberg, Scherpenzeel en omgeving. We staan voor je klaar om je in vorm te krijgen én te houden en dat in een buitengewoon sfeervolle en professionele accommodatie die inmiddels is uitgegroeid tot 7 sportzalen met een totale grote van 1200 m2. Daarmee zijn we verreweg het grootste fitnessclub in de regio. Bovendien zijn we aangesloten bij de VES, de vereniging van Exclusieve sportcentra die garant staan voor de beste kwaliteit.

Van Fitness tot Bodypump, van Yoga tot Spinning, van Personal Training tot Afslankbegeleiding. Individueel, in een groep of met intensieve één-op-één begeleiding. Alles wat trainen voor jou leuk en effectief maakt vind je bij Bodyflash! Enthousiaste en vakbekwame trainers die je motivatie op peil houden. Workouts op de beste apparatuur. Deskundige begeleiding.

We kijken graag verder. Want lekker in je vel zitten gaat niet alleen over bewegen. Als jij dat wilt komen lifestyle en voedingsgewoonten ook aan bod. Wat je altijd bij Bodyflash vindt: een persoonlijke benadering, gericht op plezier én resultaat.

Met bijna 40 jaar ervaring is Sport & Health Bodyflash hèt multifunctionele sportcentrum in Woudenberg om jouw persoonlijke doelen te realiseren. Maak snel kennis!

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico