GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Over ons

Kom in beweging. Maak werk van je fitheid! Bodyflash helpt je om lekker in je vel te zitten. Sport & Health Bodyflash is het sportcentrum voor Woudenberg, Scherpenzeel en omgeving. We staan voor je klaar om je in vorm te krijgen én te houden en dat in een buitengewoon sfeervolle en professionele acccomodatie.

Van Fitness tot Bodypump, van Yoga tot Spinning, van Personal Training tot Afslankbegeleiding. Individueel, in een groep of met intensieve één-op-één begeleiding. Alles wat trainen voor jou leuk en effectief maakt vind je bij Bodyflash! Enthousiaste en vakbekwame trainers die je motivatie op peil houden. Workouts op de beste apparatuur. Deskundige begeleiding.

We kijken graag verder. Want lekker in je vel zitten gaat niet alleen over bewegen. Als jij dat wilt komen lifestyle en voedingsgewoonten ook aan bod. Wat je altijd bij Bodyflash vindt: een persoonlijke benadering, gericht op plezier én resultaat.

Met meer dan 35 jaar ervaring is Sport & Health Bodyflash hèt multifunctionele sportcentrum in Woudenberg om jouw persoonlijke doelen te realiseren. Maak snel kennis!

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico