GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

VEILIG SPORTEN.

Afstand houden blijft belangrijk!

Bij Bodyflash kun je, zeker ook in deze coronatijd, zeer veilig sporten! Door de ruime indeling en de eenrichtingsroute kunnen we heel makkelijk de 1,5 meter regel aanhouden. Belangrijk dat iedereen zich hieraan houd natuurlijk. Ook in de groepsleszalen is het superveilig want we werken met een beperkt aantal mensen (via reservering) in de groepslessen. VEILIG en comfortabel was en is het sowieso bij Bodyflash door de goede airconditioning en ventilatie in het gehele pand. We houden dat zelfs bij met CO2 meters in de sportzalen waardoor je zelf kan zien hoe goed de luchtkwaliteit bij Bodyflash is. En met onze laatste verbouwing en aanpassingen kunnen we inmiddels zeggen dat we met 1200 m2 verreweg de meeste fitnessmogelijkheden in de regio hebben. Prettig want daardoor hoef je nog steeds niet voor individueel fitness te reserveren. Klaar dus voor de toekomst want John en Hugo (foto midden) staan klaar voor de volgende 35 jaar. WELKOM BIJ BODYFLASH


Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico