GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Buiten (tent).

WE GAAN BUITEN MAAR TOCH BINNEN SPORTEN!

We draaien fitness circuit trainingen van 30 min met 10 toestellen waarvoor je, in eerste instantie, moet reserveren. In dit super gave kracht- fitnesscircuit heb je onderling veel meer dan 1,5 meter ruimte tussen de apparaten, dus SUPERVEILIG! We hebben speciaal hiervoor unieke Teca fitnessapparatuur aangeschaft. Dit is de perfecte oplossing voor alles wat we normaal gesproken binnen doen. eGym, functionele training, cardiotraining, traditionele krachttraining, groepstraining etc. Het is echt voor iedereen geschikt, super gebruiksvriendelijk en voor elk fitnessniveau. Na afloop van elke circuittraining desinfecteren wij de toestellen. In deze training kunnen max. 10 personen individueel meedoen. Je kan via onze bestaande app reserveren. Lukt dat niet bel dan even of stuur een mail naar trainer@bodyflash.nl

Bij slecht weer wat dan?

Geen probleem, we zitten lekker droog in een grote tent.

Belangrijk!

 • Houd altijd 1,5 meter afstand
 • Eigen bidon met water meenemen
 • Geen gebruik toilet en water
 • Thuis (warm) omkleden (sportcentrum is gesloten)
 • 5 min voor de les pas terrein opkomen
 • Voor het terrein betreden eerst handen desinfecteren
 • Denk aan dat de training is buiten in een tent zijn dus kleed je daarop.
 • Alles conform RIVM richtlijnen
 • NIET te parkeren bij/voor de Welkoop.
 • Voor aanvang en vertrek handen desinfecteren
 • Direct daarna naar huis vertrekken
 • Tot de volgende keer

Reserveren:

Via de app. van Bodyflash of bel 033 2861357 trainer@bodyflash.nl

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico