GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Bodypump.

BODYPUMP_hugehumb
Bodypump van Les Mills is een uitdagende groepsles gericht op spierkracht.

Conditie: 2
Spierkracht: 4
Vetverbranding: 3
Leningheid: 1

Bodypump programma bestaat uit een 50 minuten durende haltertraining. Met behulp van een stang en gewichten worden alle spiergroepen getraind. 
Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. Er worden op het ritme van de muziek veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht.

Voor wie?
Bodypump is voor iedereen geschikt, van beginner tot ver gevorderde. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is natuurlijk daardoor geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 

De kracht van Bodypump
De kracht van Bodypump ligt in de eenvoud van het verwezenlijken van persoonlijke doelen. Tijdens de training komen alle spiergroepen uitgebreid aan bod. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door middel van de zwaarte van de gewichten op de barbell (stang). Er worden veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht. De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa. De combinatie van een hoog energieverbruik en het verstevigen van de spieren, maakt het de ideale training om snel “in shape” te komen!

De voordelen:
– Verhoogde spierkracht
– Verbeterde spieruithoudingsvermogen
– Meer spiervolume
– Vermindering van het vetpercentage
– Verbeterde lichaamssamenstelling
– Sterkere botten
– Betere houding

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico