GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Spinning.

Spinning bij Bodyflash is een unieke beleving.

Conditie: 4
Spierkracht: 1
Vetverbranding: 4
Leningheid: 0
Bodyflash is, mede door de vele succesvolle Spinningmarathons voor verschillende Goede Doelen, uitgegroeid tot een landelijk bekend, gespecialiseerd en gewaardeerd Spinningcentrum. Ook met onze Spinninglessen waren we de eerste club in de regio. Uit Amersfoort, Barneveld, Veenendaal, overal kwamen mensen vandaan om bij Bodyflash in Woudenberg kennis te maken met Spinning.

 

Spinning is een beleving bij Bodyflash
Spinning is een indoor fietsprogramma en een van de meest effectieve conditieprogramma’s. Spinning bij Bodyflash is echter een bijzondere beleving. Onze BODYFLASH SPINNING MUSIC HALL is voorzien van de nieuwste geavanceerde Stages indoorcycling fietsen met o.a. Wattage meting, een overweldigende geluidsinstallatie, sfeervolle verlichting, grote projectieschermen voor het MyZone hartslagmeting systeem en een perfect werkende airco. Onze afwisselende en bijzondere Spinninglessen, gecombineerd met het MyZone systeem, maken Spinning bij Bodyflash een unieke beleving.
Afslanken
Spinning is ook zeer geschikt voor diegene die met sporten snel wil afslanken. Uit een vergelijkend onderzoek tussen Spinning, Steps, Aerobics en trainen met gewichten bleek Spinning het hoogste calorieverbruik per tijdseenheid te hebben., mits op de goede intensiteit uitgevoerd, maar dat is bij Bodyflash vanzelfsprekend door de MyZone hartslagbegeleiding.

MyZone Spinning
Door het geavanceerde hartslagregistratiesysteem van MyZone wordt Spinning nog veel leuker en effectiever. Bij MyZone Spinning wordt via grote projectieschermen de hartslag, calorieverbruik, het percentage van de persoonlijke maximale hartslag en het aantal MEPS (inspanningspunten) van alle deelnemers live, maar eventueel anoniem, tijdens de les weergegeven. Effectiever en persoonlijker kun je niet trainen. Een demofilmpje van MyZone is hier te zien: www.youtube.com/watch?v=Y1_DmAUMZqo

SPINNING IS NIET ZWAAR!
Veel mensen denken dat Spinning heel zwaar en heftig is. Dat is niet waar, tensminste niet bij Bodyflash. Spinning is niet een kwestie van heel hard fietsen en na de les “kapot” van je fiets afkomen!!! Dat gebeurd helaas wel op veel plaatsen waar geen deskundige lessen worden gegeven. Het mooie van goede Spinninglessen is juist dat het echt voor iedereen geschikt is, je kunt zwaar trainen maar ook heel licht. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de Spinningfiets kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. 
Bovendien zijn de Spinners volledig af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen.


De voordelen van Spinning bij Bodyflash:

– Persoonlijk en effectief door het MyZone hartslagsysteem
– Voorzien van display voor traininginformatie
– Lessen worden verzorgd door deskundige instructeurs
– Verbetering conditie
– Vermindering lichaamsgewicht
– Verbetering lichaamssamenstelling
– Verbetering spieruithoudingsvermogen
– Vermindering vetpercentage

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico