GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Spinning.

Spinning bij Bodyflash is een unieke beleving.

Conditie: 4
Spierkracht: 1
Vetverbranding: 4
Leningheid: 0
Bodyflash is, mede door de vele succesvolle Spinningmarathons in de afgelopen jaren voor verschillende Goede Doelen, uitgegroeid tot een landelijk bekend, gespecialiseerd en gewaardeerd Spinningcentrum. Ook met onze Spinninglessen waren we in de jaren 90 van de vorige eeuw het eerste sportcentrum in de regio. Uit Amersfoort, Barneveld, Veenendaal, overal kwamen mensen vandaan om bij Bodyflash in Woudenberg kennis te maken met Spinning.

Spinning is een beleving bij Bodyflash
Spinning is een indoor fietsprogramma en een van de meest effectieve conditieprogramma’s. Spinning bij Bodyflash is echter een bijzondere beleving. Onze BODYFLASH SPINNING MUSIC HALL is voorzien van de nieuwste geavanceerde Stages indoorcycling fietsen, een overweldigende geluidsinstallatie, sfeervolle verlichting, grote schermen voor het MyZone hartslagmeting systeem en een perfect werkende airco. Onze afwisselende en bijzondere Spinninglessen, gecombineerd met het MyZone systeem, maken Spinning bij Bodyflash een unieke beleving.
Afslanken
Spinning is ook zeer geschikt voor diegene die met sporten snel wil afslanken. Uit een vergelijkend onderzoek tussen Spinning, Steps, Aerobics en trainen met gewichten bleek Spinning het hoogste calorieverbruik per tijdseenheid te hebben., mits op de goede intensiteit uitgevoerd, maar dat is bij Bodyflash vanzelfsprekend door de MyZone hartslagbegeleiding.

MyZone Spinning
Door het geavanceerde hartslagregistratiesysteem van MyZone wordt Spinning nog veel leuker en effectiever. Bij MyZone Spinning wordt via grote projectieschermen de hartslag, calorieverbruik, het percentage van de persoonlijke maximale hartslag en het aantal MEPS (inspanningspunten) van alle deelnemers live, maar eventueel anoniem, tijdens de les weergegeven. Effectiever en persoonlijker kun je niet trainen. Een demofilmpje van MyZone is hier te zien: www.youtube.com/watch?v=Y1_DmAUMZqo

SPINNING IS NIET ZWAAR!
Veel mensen denken dat Spinning heel zwaar en heftig is. Dat is niet waar, tenminste niet bij Bodyflash! Spinning is niet een kwestie van heel hard fietsen en na de les “kapot” van je fiets afkomen!!! Dat gebeurd helaas wel op veel plaatsen waar geen deskundige lessen worden gegeven. Het mooie van goede Spinninglessen is juist dat het echt voor iedereen geschikt is, je kunt zwaar trainen maar ook heel licht. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de Spinningfiets kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld.
Bovendien zijn de Spinners volledig af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen.


De voordelen van Spinning bij Bodyflash:

– Persoonlijk en effectief door het MyZone hartslagsysteem
– Voorzien van display voor traininginformatie
– Lessen worden verzorgd door deskundige instructeurs
– Verbetering conditie
– Vermindering lichaamsgewicht
– Verbetering lichaamssamenstelling
– Verbetering spieruithoudingsvermogen
– Vermindering vetpercentage

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico