GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Fit & Vitaal.

fit-elderly-couple-iStock_000012067655XSmall-300x240_hugehumb

Fit & Vitaal ouder worden, dat willen we toch allemaal?

Conditie: 3
Spierkracht: 2
Vetverbranding: 1
Lenigheid: 3
Fit & Vitaal is een sportieve groepstraining waar gezondheid, plezier en na afloop gezelligheid heel goed samengaan.

Voor wie:
Fit & Vitaal is voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 60 jaar en ouder van elk conditieniveau. Fit & Vitaal is voor diegenen die met veel plezier een effectieve en verantwoorde training willen volgen.
De kracht van Fit & Vitaal
Fit & Vitaal is een effectief programma voor de actieve 60 plusser die wil afslanken en zijn of haar conditie wil verbeteren in combinatie met spierversterkende oefeningen. Tijdens deze training komen alle spiergroepen uitgebreid aan bod. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door de individuele verstelbaarheid van de gebruikte trainingsapparatuur. De kracht van Fit & Vitaal ligt in de eenvoud, het sociale contact en het bereiken van realistische doelen.De voordelen:- Verhoogde spierkracht
– Verbeterde spieruithoudingsvermogen
– Vermindering van het vetpercentage
– Verbeterde lichaamssamenstelling
– Sterkere botten
– Betere houding- Verbetering conditie (cardiovasculaire fitheid)
– Gezelligheid met leeftijdgenoten

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico