GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Fit & Vitaal.

fit-elderly-couple-iStock_000012067655XSmall-300x240_hugehumb

Fit & Vitaal ouder worden, dat willen we toch allemaal?

Conditie: 3
Spierkracht: 2
Vetverbranding: 1
Leningheid: 3

 

Fit & Vitaal is een sportieve groepstraining waar gezondheid, plezier en na afloop gezelligheid heel goed samengaan.

Voor wie:
Fit & Vitaal is voor mannen en vrouwen vanaf ongeveer 55 jaar en ouder van elk conditieniveau. Fit & Vitaal is voor diegenen die met veel plezier een effectieve en verantwoorde training willen volgen.
De kracht van Fit & Vitaal
Fit & Vitaal is een effectief programma voor de active 55 plusser die wil afslanken en zijn of haar conditie wil verbeteren in
combinatie met spierversterkende oefeningen. Tijdens deze training komen alle spiergroepen uitgebreid aan bod. De intensiteit van de training is voor iedereen zelf te bepalen door de individuele verstelbaarheid van de gebruikte trainingsapparatuur. De kracht van Fit & Vitaal ligt in de eenvoud, het sociale contact en het bereiken van realistische doelen.De voordelen:- Verhoogde spierkracht
– Verbeterde spieruithoudingsvermogen
– Vermindering van het vetpercentage
– Verbeterde lichaamssamenstelling
– Sterkere botten
– Betere houding- Verbetering conditie (cardiovasculaire fitheid)
– Gezelligheid met leeftijdgenoten

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico