GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Streetdance onder leiding van Dansstudio Gerda Kagie.

Streetdance is een sensationele workout met de leukste bewegingen.

Conditie: 1
Spierkracht: 1
Vetverbranding: 1
Leningheid: 2

Streetdance is een sensationele workout met een mix van de leukste bewegingen uit disco en funk. Op de sounds van de laatste hits word je bij Streetdance in een mum van tijd in hogere “dance” sferen gebracht.   De nadruk ligt op plezier, terwijl de intensiteit van de workout toch zeker niet onderschat mag worden.

Voor wie?
Streetdance is bedoeld voor iedereen die affiniteit met dansen heeft. Je hoeft echt geen dans-professional te zijn, want de “fun” staat bij streetdance voorop. Streetdance is bedoeld voor iedereen die affiniteit met dansen heeft. Heb je geen perfect aangeboren ritmegevoel? Geen paniek! De Streetdance nstructeurs geven deze workout op zo’n manier dat je op elk niveau de workout kunt volgen. Iedereen, vrouwen én mannen, hebben daardoor de bewegingen snel onder de knie en swingen in korte tijd vloeiend door de dancezaal bij Bodyflash.

De kracht van Streetdance
Streetdance bij Bodyflash staat onder leiding van Dansstudio Gerda Kagie uit Nieuwegein. Streetdance van Gerda Kagie is niet zomaar een sportactiviteit maar staat garant voor een unieke stijl, veel fun en lekkere muziek. 

De voordelen van Streetdance van Gerda Kagie 
– Verbetering conditie
– 
Verbetering van het spieruithoudingsvermogen
– Betere coördinatie en lenigheid
– Unieke stijl
– Fun !!
– Verbetering van het ritmegevoel 

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico