GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Streetdance onder leiding van Dansstudio Gerda Kagie.

Streetdance is een sensationele workout met de leukste bewegingen.

Conditie: 1
Spierkracht: 1
Vetverbranding: 1
Leningheid: 2

Streetdance is een sensationele workout met een mix van de leukste bewegingen uit disco en funk. Op de sounds van de laatste hits word je bij Streetdance in een mum van tijd in hogere “dance” sferen gebracht.   De nadruk ligt op plezier, terwijl de intensiteit van de workout toch zeker niet onderschat mag worden.

Voor wie?
Streetdance is bedoeld voor iedereen die affiniteit met dansen heeft. Je hoeft echt geen dans-professional te zijn, want de “fun” staat bij streetdance voorop. Streetdance is bedoeld voor iedereen die affiniteit met dansen heeft. Heb je geen perfect aangeboren ritmegevoel? Geen paniek! De Streetdance nstructeurs geven deze workout op zo’n manier dat je op elk niveau de workout kunt volgen. Iedereen, vrouwen én mannen, hebben daardoor de bewegingen snel onder de knie en swingen in korte tijd vloeiend door de dancezaal bij Bodyflash.

De kracht van Streetdance
Streetdance bij Bodyflash staat onder leiding van Dansstudio Gerda Kagie uit Nieuwegein. Streetdance van Gerda Kagie is niet zomaar een sportactiviteit maar staat garant voor een unieke stijl, veel fun en lekkere muziek. 

De voordelen van Streetdance van Gerda Kagie 
– Verbetering conditie
– 
Verbetering van het spieruithoudingsvermogen
– Betere coördinatie en lenigheid
– Unieke stijl
– Fun !!
– Verbetering van het ritmegevoel 

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico