GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

7 JULI, 2023

NIEUW: Performance Circuit

Performance Circuit is een door Bodyflash ontwikkelde conditietraining van een kleine 30 minuten. Het is voor iedereen en elk conditieniveau geschikt en kan op elk gewenst moment individueel gebruikt worden zonder te hoeven reserveren. Je kunt dus zo instappen en je hoeft nooit te wachten want iedere deelnemer wisselt op het zelfde moment van toestel. Hierdoor ben je gegarandeerd na een half uurtje al klaar met het hele circuit van 6 cardiotoestellen. Bij cardio / conditietraining draait het om de juiste intensiteit en daarom zijn er speciale MyZone (hartslagsysteem) TV schermen opgehangen zodat je constant je persoonlijke hartslag intensiteit kunt volgen. Twee, drie keer een half uur cardio per week op de juiste intensiteit is fantastisch voor je conditie en je hartspier. Performance Circuit is niet alleen afwisselend, uitdagend en snel maar vooral heel effectief.De 6 toestellen van het Performance Circuit vallen op want ze staan op een uitgelicht “eiland” in het midden van de cardiozaal. Met speciale rode en groene led vloerverlichting worden de start en wisseltijden aangegeven (4 minuten per toestel). Met het Bodyflash Performance Circuit is cardiotraining nooit meer saai en eentonig maar een afwisselende en doeltreffende manier om je belangrijkste spier (hartspier) in conditie te krijgen en/of te houden.

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico