GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

19 JUNI, 2024

Active Summer Actie DOE JE MEE?

De Active Summer Actie komt er aan!  Vanaf 1 juli krijg je iedere keer dat je bij ons komt sporten een stempel. Heb je een volle kaart, dan maak je kans op het winnen van mooie prijzen!  Ga voor alle informatie over de actie naar http://www.activesummeractie.nl Maak deze zomer weer kans op het winnen van een mooie prijs met de Active Summer Actie bij ons in de club.  Hoe? Heel simpel: door te komen sporten in de maanden juli en augustus! Na elke training ontvang je een stempel op jouw kaart.  Met 10 stempels heb je een volle stempelkaart en maak je kans op een van de prijzen, waaronder 100 cadeaubonnen, een Bodyflash InBody Health Check, MyZone Hartslagmeter, Bodyflash fitnesshanddoek en als klap op de vuurpijl is de hoofdprijs: EEN VAKANTIE NAAR MALTA!

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico