GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Zumba.

zumba_hugehumb

Zumba is een meeslepende combinatie van fitness en dans.

Conditie: 3
Spierkracht: 1
Vetverbranding: 2
Leningheid: 1

Bodyflash was in mei 2008 een van de eerste sportcentra in Nederland die Zumba introduceerde. Zumba is een meeslepende combinatie van fitness en dans. De workout is makkelijk te volgen en spreekt vele aan. Behalve het plezier bereikt men diverse trainingsdoelen, zoals verbetering van de conditie en versteviging van het spierweefsel. Tijdens de Zumbalessen worden er behoorlijk wat calorieën verbrand, het is een echte fun les. Bij Bodyflash bent u gegarandeerd van een goede opbouwende les door onze ZIN gecertificeerde instructrices.
Op donderdagmiddag van 17.30 tot 18.30 hebben we een Zumba-les voor de jeugd

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico