GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Voorzieningen.

Bodyflash is niet alleen sport. Natuurlijk, we vinden het heel belangrijk dat je in beweging bent. Maar om lekker in je vel te zitten kijken we graag net even wat verder. Naar je levensstijl, naar je voedingsgewoonten. Onze unieke lifestyle programma’a zijn populair geworden. Wil je 10-15 KG kwijt, stoppen met roken, beter in je vel zitten, succesvoller worden? Coachen gaat bij Bodyflash en onze Personal trainingsstudio IN SHAPE  een steeds grotere rol spelen. Vraag jezelf eens af: Wie moet ik zijn, om datgene te doen wat ik moet doen, voor mijn gewenste doel? Wij hebben het antwoord voor jou! Bel voor meer informatie met Trainer/Coach Kees of Margriet Vink 06 53 4747 35

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico