GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Voorzieningen.

Bodyflash is niet alleen sport. Natuurlijk, we vinden het heel belangrijk dat je in beweging bent. Maar om lekker in je vel te zitten kijken we graag net even wat verder. Naar je levensstijl, naar je voedingsgewoonten. Onze unieke lifestyle programma’a zijn populair geworden. Wil je 10-15 KG kwijt, stoppen met roken, beter in je vel zitten, succesvoller worden? Coachen gaat bij Bodyflash en onze Personal trainingsstudio IN SHAPE  een steeds grotere rol spelen. Vraag jezelf eens af: Wie moet ik zijn, om datgene te doen wat ik moet doen, voor mijn gewenste doel? Wij hebben het antwoord voor jou! Bel voor meer informatie met Trainer/Coach Kees of Margriet Vink 06 53 4747 35

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur en losse attributen voor functionele training zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een heerlijk en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico