GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Sportschool in Scherpenzeel.

Op zoek naar een sportschool in Scherpenzeel? Voor plezierig sporten, deskundige begeleiding en een erg gevarieerd aanbod kijk je net buiten het dorp!

Net buiten Scherpenzeel, aan de Parallelweg in Woudenberg, vind je Bodyflash. Een complete sportschool met alles wat jij nodig hebt om in vorm te komen én te blijven, zowel fysiek als mentaal.

Wil je aan fitness gaan doen? Dan kun je bij Bodyflash uitstekend terecht. Onder deskundige begeleiding van onze ervaren en gediplomeerde instructeurs werk je gericht, effectief en veilig aan jouw doelstellingen. In comfortabele fitnesszalen en op de beste fitnessapparatuur van het moment. En met een eigen aanpak: uitdagend en resultaatgericht.

Sportschool in Scherpenzeel? Bodyflash!

Doe je liever een workout in groepsverband? Dan zijn de groepslessen van Bodyflash echt iets voor je. Van spinning tot yoga, van Zumba tot Senior fit: Bodyflash is van alle markten thuis. Kies voor intensief bewegen, versterking van je spieren of in balans komen. En het mooie is: reserveren voor een groepsles hoeft niet! Je kunt meedoen wanneer het jou uitkomt en je zit nergens aan vast. Van groepsles wisselen kan dus altijd!

Je kunt ook bij ons terecht voor groepslessen uit het aanbod van de populaire Les Mills: bodypump, bodybalance en bodyvive. Intensief, snel en bewezen effectief! Ook deze groepslessen zijn altijd toegankelijk. Dus lekker sporten in groepsverband wanneer jij daar zin in hebt!

Vind je het lastig om in je eentje een trainingsschema vol te houden? Ga aan de slag met één van onze personal trainers. Met onze één-op-één begeleiding blijf je gemotiveerd. En wil je nog een stap verder en ook werken aan lifestyle en voeding? In onze Personal Training & Lifestyle Studio IN SHAPE krijg je intensieve begeleiding, in alle rust en privacy.

Hoe je ook wilt sporten en of je nou uit Scherpenzeel, Woudenberg of Maarn komt, we doen je een belofte: we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden en te motiveren. Met een optimale training en bereikte doelen als resultaat!

Je ziet het: Bodyflash is dé sportschool, ook voor Scherpenzeel. Beleef het zelf en vraag snel je gratis proeflidmaatschap aan!

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico