GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

24 FEBRUARI, 2021

Vanaf zaterdag 27 februari 7 dagen per week van start

Beste clubleden, Op 2 maart gaan de middelbare scholen en de kappers weer open. Onze branche, die een essentiële bijdrage levert aan de preventieve gezondheidszorg en de vitaliteitsmotor van Nederland is, wordt volkomen genegeerd. Deze stilte willen wij op een positieve manier doorbreken.

Onze overkoepelende fitnessorganisatie - Exclusieve Sportcentra - heeft op maandag 22 februari jl. een paginagrote advertentie geplaatst in NRC om aandacht te vragen voor u en de overige 3 miljoen klanten van sportscholen, die nu stilzitten. Juist u weet hoe belangrijk bewegen is voor een betere conditie, een betere weerstand en een beter leven. Daarom bent u ook lid bij ons.

Stilzitten is geen optie!

Met collega fitness ondernemers spraken wij af iets van ons te laten horen. Elke dag dat sportscholen gesloten blijven is een gemiste kans om leefstijl te verbeteren en de levensverwachting te verhogen. Bewegen is essentieel; de impact van niet sporten en bewegingsachterstand is enorm.

Ons doel is dan ook om op zaterdag 27 februari 2021 van 09:00 uur tot 15:00 uur u de mogelijkheid te bieden in onze nieuwe buitentent een training te doen om aandacht te vragen voor de noodzaak van heropening van de sportscholen. We hebben zelfs speciale fitnessapparatuur gekocht die geschikt is voor iedereen van elk fitnessniveau. Vindt u ook dat wij zo snel mogelijk weer open moeten?

Kom dan zaterdag 27 februari een half uur sporten. Wij bieden buiten de mogelijkheid om met zoveel mogelijk deelnemers in roulatie een vuist te maken voor heropening van de sportclubs in het belang van de volksgezondheid. Uiteraard zullen tijdens deze dag alle corona maatregelen in acht worden genomen.TOT ZATERDAG!

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico