GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

14 JANUARI, 2022

WE MOGEN WEER! 15-01-2022

YES, VANAF ZATERDAG OPEN MET HET COMPLETE PROGRAMMA!
Zeer goed nieuws voor onze branche. Open op de gewenste tijden en geen extra beperkingen voor groepslessen. We kunnen dus vanaf zaterdag weer sporten maar er zijn natuurlijk nog wel een aantal verplichte coronamaatregelen. We willen er alles aan doen om het sporten zo veilig mogelijk te laten verlopen. Aan onze accommodatie zal het niet liggen, met 7 goed geventileerde sportzalen en heel veel ruimte was en is het super veilig sporten bij Bodyflash. Waar moet je nu dan nog wel rekening mee houden en wat zijn onze regels vanaf morgen voor de leden/bezoekers?

1. Reserveer van tevoren je groepsles (niet nodig voor individueel fitness en informatie).
2. Kom met mondmasker binnen en ontsmet direct je handen bij binnenkomst in de entreehal.
3. Bij het inchecken voor fitness (boven) en/of voor aanvang van een groepsles controleren we je QR code.
3. Gebruik het mondmasker bij het verplaatsen in de club (naar een andere zaal, over de trappen etc.).
4. Houd zoveel mogelijk afstand, de groepslessen hebben nog steeds een gelimiteerd aantal deelnemers.
5. Zorg voor schone sportschoenen en gebruik zoals gewoonlijk altijd je eigen handdoek op de bekleding/matjes.
6. Maak na afloop de contactonderdelen van het toestel schoon met de beschikbare producten die aanwezig zijn.

Tot zover de eerste informatie om morgen te kunnen starten met sporten. Houd rekening met de nieuwe openingstijden en vergeet niet je glimlach mee te nemen, want wij zijn tenslotte wel open en daar mogen we dit keer heel blij mee zijn. Veel sportplezier, houdt je strak aan de regels en laten we hopen dat we nooit meer dicht hoeven. TOT SNEL

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico