GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

8 JULI, 2020

VERBOUWING KLAAR (1200 m2 sportplezier)

De verbouwing en vergroting van ons sportcentrum is klaar. Met de heropening op 1 juli konden we gelijk de nieuwe ruimtes in gebruik nemen. 300 m2 fitnessvloer erbij is het beste antwoord voor het binnen sporten in dit coronatijdperk. We hebben nu zoveel extra fitnessruimte dat het in de hele club nu heel makkelijk is om de 1,5 meter ruimte in acht te nemen. Dat de klimaatbeheersing / ventilatie top is wisten onze leden al wel maar ook dat is nu nog extra verbeterd. Veilig indoor sporten is bij Bodyflash gegarandeerd en dat kan lang niet iedereen zeggen. Kom gerust kijken en we laten je onze mooie club zien. We zijn klaar voor de toekomst en laten we hopen dat het coronavirus in onze regio rustig zal blijven. Lid worden kan dus weer en je betaald nu tijdelijk geen inschrijfkosten. Welkom bij de leukste fitnessclub in de regio!

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico