GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

13 JULI, 2022

GEEN VAKANTIE ROOSTER & RESERVEREN

De grote vakantie is weer aangebroken. We hopen dat iedereen, zonder veel gedoe op de vliegvelden, een fijne vakantie heeft (gehad). Wij gaan bij Bodyflash de hele zomer door, we hebben dus GEEN vakantierooster. Het is wel mogelijk dat er af en toe een groepsles uitvalt door overmacht. De jeugd streetdance groepen van Gerda Kagie liggen zoals gebruikelijk in juli en augustus wel helemaal stil.

RESERVEREN GROEPSTRAINING
Als je mee wil doen met een groepstraining moet je nog steeds vooraf online reserveren! Lokaal reserveren (bij Bodyflash) is niet mogelijk. Je kunt tot 1 uur voordat de les begint nog online een les boeken. Als je later dan een uur van tevoren wil reserveren bel dan even naar de club of dat mogelijk is. Annuleren kan tot 3 uur voor aanvang van de les, lukt dat niet bel dan even naar de club. Zorg vervolgens dat je voor aanvang van de groepsles je reservering bevestigd bij Bodyflash zodat je een ticket krijgt van de desbetreffende les. Door deze bevestiging behoud je ook je reserveer tegoed. Je kunt maximaal 3 lessen voortuit boeken.

LESSEN DIE NIET DOORGAAN
Door overmacht, of geen belangstelling ivm de vakanties, kunnen er in de zomer lessen soms niet doorgaan. We bellen dan iedereen die gereserveerd heeft natuurlijk even van tevoren op, natuurlijk kunnen we alleen diegenen bellen die van tevoren de les gereserveerd hebben. We hebben wel een perfect alternatief voor een life les die uitvalt met onze steeds drukker wordende virtual lessen, je kunt dus altijd komen sporten, 7 dagen per week!

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico