GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

13 JULI, 2022

GEEN VAKANTIE ROOSTER & RESERVEREN

De grote vakantie is weer aangebroken. We hopen dat iedereen, zonder veel gedoe op de vliegvelden, een fijne vakantie heeft (gehad). Wij gaan bij Bodyflash de hele zomer door, we hebben dus GEEN vakantierooster. Het is wel mogelijk dat er af en toe een groepsles uitvalt door overmacht. De jeugd streetdance groepen van Gerda Kagie liggen zoals gebruikelijk in juli en augustus wel helemaal stil.

RESERVEREN GROEPSTRAINING
Als je mee wil doen met een groepstraining moet je nog steeds vooraf online reserveren! Lokaal reserveren (bij Bodyflash) is niet mogelijk. Je kunt tot 1 uur voordat de les begint nog online een les boeken. Als je later dan een uur van tevoren wil reserveren bel dan even naar de club of dat mogelijk is. Annuleren kan tot 3 uur voor aanvang van de les, lukt dat niet bel dan even naar de club. Zorg vervolgens dat je voor aanvang van de groepsles je reservering bevestigd bij Bodyflash zodat je een ticket krijgt van de desbetreffende les. Door deze bevestiging behoud je ook je reserveer tegoed. Je kunt maximaal 3 lessen voortuit boeken.

LESSEN DIE NIET DOORGAAN
Door overmacht, of geen belangstelling ivm de vakanties, kunnen er in de zomer lessen soms niet doorgaan. We bellen dan iedereen die gereserveerd heeft natuurlijk even van tevoren op, natuurlijk kunnen we alleen diegenen bellen die van tevoren de les gereserveerd hebben. We hebben wel een perfect alternatief voor een life les die uitvalt met onze steeds drukker wordende virtual lessen, je kunt dus altijd komen sporten, 7 dagen per week!

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico