GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

8 JANUARI, 2024

Sportieve voornemens?

In januari hebben weer veel mensen goede en vaak sportieve / gezonde voornemens. Een gezondere lifestyle is natuurlijk altijd een goede keuze, hoeven we vast niet meer uit te leggen, maar het is best lastig om dit vol te houden. Of het nu gaat om gezonder te eten en/of meer te sporten veel mensen hebben moeite om het vol te houden. Maar toch is het gewoon een keuze die je zelf maakt, elke keer weer. Niets gaat vanzelf in het leven als je iets wil bereiken, kom dus in actie en maak er z'n mooi en gezond mogelijk jaar van. Bij Bodyflash snappen we als geen ander dat het niet voor iedereen makkelijk is om te starten, laat staan vol te houden. En daarom helpen we je zo goed mogelijk mee om je doelen te bereiken. Of het nu gaat om meer conditie, spiermassa of gewichtsvermindering, wij staan voor je klaar. Met de allernieuwste apparatuur, vele verschillende activiteiten, in een sfeervolle professionele 1200 m2 grote accommodatie met vakbekwame en vriendelijke instructeurs. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een gezondere lifestyle te starten en vol te houden. Maak een afspraak en kom het vrijblijvend proberen: 033 2861357.

Veel sportplezier en tot ziens!
Kees Vink
Sport & Health Bodyflash

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico