GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

12 OKTOBER, 2022

SPINNING INTRODUCTIECURSUS (2x 75 min.)

Woensdagavond 19 en 26 oktober om 19.00 uur organiseren we een introductiecursus Spinning. De derde spinningcursus al dit jaar waarmee duidelijk wordt dat er nog altijd veel behoefte is om op deze manier kennis te maken met Spinning. Nog altijd is er voor beginners een drempel om zomaar een spinningles te bezoeken. En dat blijkt helemaal niet nodig, zeker niet bij Bodyflash. In twee woensdag avonden van 75 minuten komen alle ins en outs ter sprake wat Spinning zo bijzonder maakt bij Bodyflash en waarom het onze meest succesvolle groepsactiviteit is. We gaan niet alleen fietsen maar er is ook veel aandacht voor de instellingen van de fiets, de verschillende ritmes, weerstand, hartslag, trainingseffect enz. Spinning is dan ook dé specialiteit van Bodyflash. Niet alleen door de vele succesvolle marathons voor Goede Doelen, waarbij exclusief door leden van Bodyflash meer dan 250.000,- euro bij elkaar werd gespind, maar ook door de sfeervolle spinningzaal, de beste spinningbikes, het geavanceerde hartslagsysteem en de leuke afwisselende lessen door de verschillende instructeurs. Spinning is echt voor iedereen geschikt van jong tot oud en elk conditieniveau. Meedoen? Spinninginstructeur Kees Vink neemt je mee naar de wereld van de meest succesvolle groepsactiviteit van de afgelopen 50 jaar in de fitnessbranch. DOE JE MEE? De cursus is geheel gratis voor leden (voor niet-leden €40,-). GEEF JE SNEL OP: info@bodyflash.nl 033-2861357

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico