GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

7 FEBRUARI, 2023

Small Group Training op zaterdagmiddag

Op zaterdagmiddag, wanneer de deuren sluiten voor reguliere leden, openen we de deuren exclusief voor deelnemers van onze nieuwe Small Group Training. Ga de fysieke uitdaging aan, gecombineerd met voeding en leefstijl coaching. Wekelijks een uur trainen met maar maximaal 6 deelnemers en optimale persoonlijke begeleiding. Groot voordeel van trainen in een "small group" is dat dit veel betaalbaarder is dan Personal Training maar wel minimaal dezelfde resultaten geeft. Juist voor mensen die extra begeleiding willen en optimaal gemotiveerd willen worden is onze Small Group Training een uitkomst. Onze Small Group Training is een 12 weken traject met een op maat ontwikkeld trainingsprogramma. Met de intake en eerste training maken we een "nul" meting en stellen we samen jouw persoonlijke sportieve doelen.Tijdens dit traject zal je Personal Small Group Trainer je ook begeleiden en/of adviseren met andere sportactiviteiten bij Bodyflash. Bel Hugo voor meer informatie: 033 2861357 Start half/eind februari 2023 op zaterdagmiddag om 12.30 uur en 14.00 uur.

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur en losse attributen voor functionele training zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een heerlijk en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico