GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

31 OKTOBER, 2023

PRIMEUR: Alle cardioapparatuur nieuw van Lifefitness

VANAF 14 NOVEMBER!  Opnieuw zijn we de eerste in Nederland met de introductie van de allernieuwste cardioapparatuur van het wereldberoemde Amerikaanse merk Lifefitness. Deze nieuwe topapparatuur is voorzien van een prachtig 24 inch HD scherm met ongekende mogelijkheden. Lifefitness is beroemd, en de grootste wereldwijde leverancier van fitnessapparatuur geworden, met name door hun van oudsher professionele zeer luxe cardioapparatuur. We zijn dan ook best trots dat juist wij de primeur hebben in Nederland. Loopbanden, Fietsen, Stepmils (NIEUW) maar ook onze geliefde Arc trainers worden door Lifefitness geleverd. Ongekende mogelijkheden zoals meer dan 500 on-demand workouts, koppeling met MyZone en eGym maar ook TV en Netflix is te zien en in te stellen. Ook draadloos opladen van je telefoon is mogelijk, hoe handig is dat? Vanaf 14 november aanstaande allemaal te zien en op te trainen bij zowel Workout in Leersum als Bodyflash in Woudenberg. https://www.youtube.com/watch?v=Q1c8lgk0Ssc

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico