GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

15 AUGUSTUS, 2018

Personal Training voor iedereen: MyZone

"Personal Training voor iedereen" op de club, buiten, thuis, het kan allemaal zonder de kosten van een Personal Trainer. Veel mensen bewegen wel maar hebben geen idee of ze het op de goede intensiteit doen. En juist dat maakt het verschil. Bij Bodyflash weten we dat als geen ander en daarom hebben we al vele jaren hartslagbegeleiding bij het Spinning. Met MyZone is dit nu nog veel uitgebreider geworden en voor alle sportactiviteiten, en dus voor iedereen beschikbaar. Wil jij gaan sporten? Doe het dan niet als "een kip zonder kop" maar laat je door professionals persoonlijk begeleiden zodat je de resultaten haalt die je wenst. Welkom bij Bodyflash

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico