GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

15 JUNI, 2020

NIEUWBOUW IN VOLLE GANG

Tegen alle verwachtingen in, in een tijd waar alle fitnesscentra het heel moeilijk hebben, gaat BODYFLASH uitbreiden met maar liefst 300 vierkante meter fitnessvloer. Door het Coronavirus en de 1,5 meter regel moeten we meer ruimte tussen de toestellen creëren en dan is uitbreiding het beste antwoord om alle leden veilig te kunnen laten sporten. Gelukkig hebben we de mogelijkheid om er, aansluitend op de eGym zaal, een grote hal met 2 verdiepingen bij te betrekken. De gemeente Woudenberg zag ook het belang van deze uitbreiding op zeer korte termijn en heeft daarom snel een vergunning afgegeven. Alles wordt in het werk gesteld om op 1 juli 2020 klaar te zijn met de verbouwing en de leden te ontvangen in de nieuwe 1,5 meter samenleving bij Bodyflash. Tot snel!

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico