GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

10 SEPTEMBER, 2021

NIEUW SEIZOEN GESTART

De meeste vakanties zijn voorbij, de scholen zijn weer begonnen en bij Bodyflash kunnen we ook weer van start met een nieuw sportseizoen. Natuurlijk zijn we nog niet helemaal op "oorlogssterkte" na het corona drama van de afgelopen 1,5 jaar maar de vooruitzichten zien er goed uit. Met 7 prachtige ruime, sfeervolle en zeer goed geventileerde sportzalen kunnen we veel sportactiviteiten aanbieden en is het zeer veilig sporten. Naast de uitgebreide fitnessmogelijkheden zijn bijna alle groepstrainingen ook weer van start. We kunnen nog niet alles opstarten omdat er op dit moment nog niet voldoende belangstelling voor is door het ledenverlies van de coronacrisis. We hopen dat dit zich de komende maanden snel zal herstellen. Gelukkig blijft er nog veel over om te kiezen en kun je 80 uur 7 dagen per week terecht voor heerlijke trainingen in onze sfeervolle club. Hopelijk zien we elkaar weer snel!

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico