GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

9 OKTOBER, 2018

IRONCAMP

IRONCAMP (epoc training) IRONCAMP is de naam van de nieuwe groepsactiviteit van Bodyflash. In deze hoge intensiteit training van totaal 40 minuten gaan we aan het werk met basis kracht-oefeningen en speciale cardio-apparatuur. Omdat IRONCAMP een zware uitdagende training is werken we met het geavanceerde MyZone hartslagmeting systeem. Hierdoor is het effect maximaal en kunnen we spreken over een zeer effectieve EPOC Training (een training waarin veel calorieën worden verbruikt met een hoge naverbranding). Voor wie? IRONCAMP is niet voor mensen die rustig een circuitje of fitness-rondje willen doen. IRONCAMP is actie van het begin tot het eind met bijpassende up tempo muziek (we werken ook niet zoals b.v. bij Bodypump op het ritme van de muziek). Eindelijk is er nu een echte mannen-activiteit. Fitnesservaring met losse oefeningen is wel vereist anders is het verstandig om dit eerst individueel in de fitnesszaal te trainen. Wanneer We starten donderdagavond 11 oktober om 19.00 uur. Als IRONCAMP aanslaat dan zullen we dit zsm uitbreiden naar maandagavond 20.00 uur. Shirts en caps Er komt ook kleding zoals t-shirts en petjes met het IRONCAMP logo.  

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico