GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

9 OKTOBER, 2018

IRONCAMP

IRONCAMP (epoc training) IRONCAMP is de naam van de nieuwe groepsactiviteit van Bodyflash. In deze hoge intensiteit training van totaal 40 minuten gaan we aan het werk met basis kracht-oefeningen en speciale cardio-apparatuur. Omdat IRONCAMP een zware uitdagende training is werken we met het geavanceerde MyZone hartslagmeting systeem. Hierdoor is het effect maximaal en kunnen we spreken over een zeer effectieve EPOC Training (een training waarin veel calorieën worden verbruikt met een hoge naverbranding). Voor wie? IRONCAMP is niet voor mensen die rustig een circuitje of fitness-rondje willen doen. IRONCAMP is actie van het begin tot het eind met bijpassende up tempo muziek (we werken ook niet zoals b.v. bij Bodypump op het ritme van de muziek). Eindelijk is er nu een echte mannen-activiteit. Fitnesservaring met losse oefeningen is wel vereist anders is het verstandig om dit eerst individueel in de fitnesszaal te trainen. Wanneer We starten donderdagavond 11 oktober om 19.00 uur. Als IRONCAMP aanslaat dan zullen we dit zsm uitbreiden naar maandagavond 20.00 uur. Shirts en caps Er komt ook kleding zoals t-shirts en petjes met het IRONCAMP logo.  

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico