GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

4 JUNI, 2021

OUDERE CORONA NIEUWSBERICHTEN

10-01-2022
ZATERDAG WEER OPEN??
De Nederlandse sportwereld komt dinsdag 11 januari op initiatief van NL Actief in actie. Samen met bekende en minder bekende sporters, politici en experts, vragen we die dag aandacht voor het maatschappelijke belang van sport. Voor een gezonde en weerbare samenleving moeten we nu juist alles op alles zetten om bewegingsarmoede tegen te gaan. Het wordt Nederlanders die aan hun gezondheid willen werken erg moeilijk gemaakt met de sluiting van sportlocaties.
Supporters In Den Haag staat die dag een glazen huis met daarin drie stationaire fietsen waarop we al fietsend met prominenten aandacht vragen voor de essentiële rol van sport en bewegen. Veel sporters, politici en andere betrokkenen (Jeanet van der Laan (D66), Inge van Dijk (CDA) en Arie Boomsma (sportschoolhouder en tv-presentator)) steunen onze petitie en hebben daarom toegezegd om met ons mee te gaan fietsen in het glazen huis van NL Actief. Vele andere bekende en onbekende ambassadeurs zijn we momenteel aan het benaderen. Met deze actie hopen wij dat ook het kabinet het maatschappelijke belang van sport erkent, en de rol die de sector kan spelen bij preventie en het verlichten van de druk op de zorg.
Unanieme steun van de Tweede Kamer
De Kamer nam op 21 december unaniem een motie aan met de strekking dat sport als essentieel moet worden gezien in het licht van de coronamaatregelen. Nu het Kabinet nog. Daarom trachten we dinsdag ook de petitie SPORT = ESSENTIEEL te overhandigen om sport te erkennen als essentiële sector en sportlocaties te openen en nooit meer te sluiten. De petitie is inmiddels al meer dan 280.000 keer ondertekend.


24-12-2021
WORDEN WE ESSENTIEEL?
Het beste nieuws van de laatste dagen is dat er een Kamermeerderheid is die sporten als essentieel wil gaan zien. Dit is echt goed nieuws want dat betekend ook voor eventuele toekomstige maatregelen dat we open kunnen blijven. Laten we hopen dat dit zo snel mogelijk ingevoerd gaat worden, hebben we toch nog een leuke Kerst. En daarom vragen we jullie de petitie te tekenen om dit extra kracht bij te zetten. https://petities.nl/petitions/maak-sportscholen-essentieel?locale=nl
Tot snel


18-12-2021
NIEUWE LOCKDOWN TOT 14 JANUARI 2022
Ongelofelijk maar waar: we hebben helaas de deuren per direct moeten sluiten voor de komende weken i.v.m. de nieuwe ontwikkelingen over het besmettelijke omikron coronavirus. Het blijft onbegrijpelijk dat, wij die staan voor het opbouwen van een natuurlijke weerstand en gezondheid, dicht moeten. Wij zijn de gezondheidszorg! Natuurlijk begrijpen we de noodzaak van passende maatregelen maar waarom zou je niet gewoon veilig binnen mogen sporten als de omstandigheden optimaal zijn? Heel vreemd allemaal, maar het is niet anders en we zullen proberen om ook deze periode zo goed mogelijk door te komen en jullie in beweging te houden. En dat is best lastig want sporten in een buitentent met meerdere mensen is nu ook niet meer toegestaan. Online kun je via Bodyflash natuurlijk wel van alles doen maar we zijn aan het bekijken of er meer mogelijkheden te creëren zijn. Hopelijk blijven jullie geduldig, blijkt de komende weken het omikron virus niet zo ziekmakend te zijn als gedacht en kunnen we snel weer in de club aan de slag. Hou dit nieuwsblok dus in de gaten want als er nieuwe ontwikkelingen zijn staat het gelijk HIER. We sturen dan ook niet steeds een nieuwsbrief omdat lang niet iedereen daarmee bereikt wordt. Deze website is wel voor iedereen 24/7 bereikbaar. Als je ideeën hebt of vragen laat het dan weten via info@bodyflash.nl. Tot snel maar vooral, ondanks alles, hele fijne feestdagen gewenst en op naar een gezond en sportief Nieuwjaar
Kees, Margriet en Hugo Vink, Team Bodyflash


12-12-2021
OPENENINGSTIJDEN ONGEWIJZIGD
Helaas heeft de Overheid besloten om de bestaande avondlockdown te verlengen. Gelukkig blijven we wel open en kan er toch nog 67 uur per week gesport worden bij Bodyflash. En dat is gelukkig voor de meeste leden reden genoeg om zich aan te passen en door te gaan met sporten. Ondanks onze oproep, om de belangstelling te peilen, voor meer lessen overdag en nog eerder dan 7 uur open krijgen we daarop zeer weinig reacties. Nu de avondlockdown verlengd wordt en we straks in januari de extra kilo's er weer af moeten werken, nogmaals de oproep: Laat weten als je vroeger dan 7 uur wil sporten en op welke dagen. Bij voldoende belangstelling gaan we dan om 06.00 uur open. Groepstraining idee voor overdag? Laat het ons weten via info@bodyflash.nl VEEL SPORTPLEZIER!


28-11-2021
OPEN MAAR ANDERE TIJDEN VOOR DE KOMENDE 3 WEKEN
Het wordt steeds gekker maar we zullen ons ook nu weer moeten houden aan de nieuwe opgelegde corona regels. Natuurlijk is het van het grootste belang dat de druk op de ziekenhuizen minder wordt maar of deze maatregelen nu de oplossing zijn is de grote vraag. We hopen in ieder geval dat jullie lekker blijven sporten en begrip hebben voor de lastige tijd waarin we zitten. Bedankt vast en veel sportplezier!

Wat gaan we doen?
Vanaf zondag gaan we van maandag t/m vrijdag open van 07.00 uur tot 17.00 uur. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten sporten gaan we op zaterdag en zondag langer open. In het weekend gaan we open van 09.00 uur tot 17.00 uur ipv 13.00 uur. We kunnen eventueel 's ochtends om 06.00 uur open zodat het nog makkelijker wordt om voor het werk te gaan sporten. BELANGSTELLING? LAAT HET ONS WETEN OP info@bodyflash.nl

Extra groepstrainingen in het weekend
Omdat alle groepslessen in de avonduren voor de komende 3 weken vervallen hebben we de volgende extra lessen gepland in het weekend. (de bestaande groepslessen die overdag plaatsvinden blijven natuurlijk gehandhaafd).

Zaterdag 09.00 uur IRON CAMP
Zaterdag 10.15 uur Spinning
Zaterdag 11.00 uur Fit&Shape & Xcore

Zondag 09.00 uur Bodypump VIRTUAL
Zondag 10.15 uur Spinning
Zondag 11.00 uur Dance
Zondag 11.00 uur Crosscircuit

Woensdag 10.15 uur Bodypump

Donderdag 16.00 uur Bodypump

Vrijdag 10.00 uur Yoga

Dit is het voorlopige rooster vanaf 28 november dat regelmatig aangepast kan worden. Wellicht komen er ook doordeweeks nog extra ochtendlessen. Alle gemaakte reserveringen voor de avonduren komen vanaf zondag 28 november natuurlijk te vervallen. LAAT ONS WETEN WAT JE GROEPSLES-WENSEN ZIJN OP info@bodyflash.nl

VIRTUAL LESSEN LES MILLS
De virtual lessen van Les Mills worden steeds populairder. En nu, in deze tijd, is het helemaal ideaal dat je de hele dag verschillende toplessen kan volgen in onze prachtige Virtual trainingszaal. Met een groot beeldscherm en perfect geluid beleef je de lessen optimaal. Zo zijn er lessen Bodypump, SH'BAM, Bodybalance en Bodycombat. We hebben hiermee overdag non-stop groepslessen.

Online groepslessen van ClubJoy
Wil je dagelijks een andere training thuis doen dan kun je gratis gebruikmaken van de lessen van ClubJoy. Maak een gratis account aan en je kunt aan de slag. www.clubjoy.live

Online groepslessen
Op deze website zijn er ook online lessen te vinden met onze eigen instructeurs. Laat ons weten als je meer online wil doen dan breiden we dat uit.

DE REGELS
**De regels wat betreft de toegang blijven hetzelfde, dus ontsmet je handen bij binnenkomst, laat je QR code scannen of overleg een negatieve test.
**Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, we hebben ruimte genoeg in al onze sportzalen.
**We adviseren mondkapjes te gebruiken tijdens binnenkomst en het verplaatsen over de trappen of de route naar een andere sportzaal.
**Maak zoveel mogelijk de gebruikte materialen schoon, we hebben hier genoeg materiaal voor in de sportzalen.
TOT SLOT
Laten we met z'n allen proberen om er het beste van te maken. Hou je aan de regels en adviezen, heb respect voor elkaar maar wees vooral voorzichtig in de omgang met anderen want we zijn helaas nog niet klaar met het coronavirus. Uiteindelijk zullen we de strijd tegen het virus winnen. Blijf gezond, blijf sporten, hou het NIEUWS op deze pagina in de gaten en tot snel!


13-11-2021
WE BLIJVEN OPEN!
Gelukkig maar, we mogen open blijven en dat is maar goed ook want er is geen veiligere plek om binnen te sporten dan bij Bodyflash. Natuurlijk houden we ons wel aan de regels en adviezen die nodig zijn om het virus onder controle te houden. Laten we proberen allemaal een steentje bij te dragen zodat we zsm af zijn van alle maatregelen. Kom dus alleen sporten als je je 100% fit voelt. Mondkapjes zijn bij Bodyflash niet nodig maar geef elkaar wel de ruimte want dat hebben we meer dan genoeg. Het scannen van de QR code blijft voorlopig maar we hebben gemerkt dat dit geen enkel probleem geeft in de praktijk. Onze oplossing voor de leden die nog niet gevaccineerd zijn werkt ook prima dus iedereen kan lekker blijven sporten. Bel ons op als je twijfelt of meer informatie wil over onze aanpak. (zie ook laatste videoboodschap van Kees). Blijf gezond en veel sportplezier!


25-09-2021
Alle corona maatregelen van de baan
Het gaat de goede kant op met het virus waardoor de regering heeft besloten alle maatregelen, die wij als sportcentra hadden, op te heffen. Desondanks houden wij er bij Bodyflash nog wel rekening mee door bijvoorbeeld de ruime opstelling in de fitnesszalen te handhaven en het aantal deelnemers in de groepen beperkt te houden. Hierdoor er veel ruimte in de zalen is om te bewegen en te sporten. Veilig binnen sporten is blijft onze prioriteit. Veel sportplezier!>br>

14-07-2021
Veilig sporten!
Dat is waar het nu om draait bij Bodyflash. We hebben gelukkig veel, heel veel ruimte (hoogte) en de ventilatie is optimaal. Bovendien zorgen we ervoor dat het niet te druk gaat worden in de sportzalen. We willen er wel nadrukkelijk op wijzen de 1,5 meter regel in acht te nemen, zeker omdat er op dit moment in Nederland, en helaas ook in onze regio, weer meer besmettingen zijn. Gelukkig hebben we bij Bodyflash nog nooit besmettingen gehad en dat willen we graag zo houden. Veel sportplezier en een fijne vakantie gewenst.


04-06-2021
Eindelijk mogen we vanaf zaterdag 5 juni weer helemaal open dus ook met de kleedlokalen en douches. Alle groepstrainingen en andere activiteiten kunnen weer gewoon binnen plaatsvinden. Mondkapjes hoeft ook niet meer maar het mag als je het zelf prettig vind. We houden in eerste instantie nog wel de afstand van 1,5 meter waardoor we nog steeds met een beperkt aantal mensen de groepslessen vullen. VEILIG is het sowieso bij Bodyflash door de goede airconditioning en ventilatie. We houden dat zelfs bij met CO2 meters in de sportzalen waardoor je zelf kan zien hoe goed de luchtkwaliteit bij Bodyflash is. En met onze laatste verbouwing en aanpassingen kunnen we inmiddels zeggen dat we met 1200 m2 verreweg de meeste fitnessmogelijkheden in de regio hebben. Prettig want daardoor hoef je ook niet voor individueel fitness te reserveren. Klaar dus voor de toekomst want John en Hugo (foto midden) staan klaar voor de volgende 35 jaar. WELKOM BIJ BODYFLASH


17-05-2021
Eindelijk lijkt het erop dat we woensdag 19 mei weer open mogen. Er is nog een kans dat er toch nog een tijdelijke pauze komt maar die kans lijkt erg klein. Wij gaan er al wel vanuit dat we definitief open gaan want we moeten natuurlijk van alles voorbereiden. Het nieuwe rooster staat al op deze website en de aanpassingen op onze reserveringsapp komen ook zo snel mogelijk online zodat je voor de verschillende activiteiten kunt reserveren. Een groepsles kan wel binnen maar onder bepaalde voorwaarden. We hebben dit aangepast (tweetallen in een groot afgebakend vloervak, beperkt aantal deelnemers etc. In de praktijk zal dit geen hinder geven, is de veiligheid gewaarborgd en kun je dus gewoon de activiteiten die we op het rooster hebben staan volgen (wel reserveren natuurlijk).

Fitness blijft voorlopig ZONDER reservering omdat we zoveel ruimte en meerdere zalen hebben. Voor EGym blijven we wel reserveren met maximaal 4 mensen tegelijk. Eigenlijk gaan we net zo verder als waar tot de gedwongen sluiting half december vorig jaar gebleven waren. Alle onze activiteiten zullen voldoen aan de veiligheidseisen zoals deze op dit moment nog moeten plaatsvinden. Onze accommodatie van 1200m2 was al super veilig kwa ventilatie, routing etc. en is de afgelopen weken zelfs voorzien van extra nieuwe apparatuur, een mooiere (sfeervollere) indeling en helemaal schoongepoetst. De kleedlokalen en douches zijn nog wel gesloten. Een bakkie koffie / sportdrankje is nu weer wel mogelijk, natuurlijk met inachtneming van de 1,5 meter regel.
Wij zij er dus helemaal klaar voor! Tot slot: kom omgekleed en met zo min mogelijk tassen / jassen etc. naar Bodyflash. Kom naar binnen met een mondkapje op en ontsmet bij binnenkomst je handen en neem een aanwezig schoonmaakflesje en doekje mee naar alle ruimtes waar je gaat sporten. Mondkapje tijdens het sporten is niet verplicht. Als iedereen zich aan de regels houd dan zal het, net zoals vorig jaar, veilig sporten zijn bij Bodyflash. Tot snel!


24-03-2021
Opnieuw gisteren 23 maart geen positief bericht van de Overheid. We mogen voorlopig nog niet binnen sporten maar gelukkig kunnen we wel in onze outdoor fitness tent een prima fitnesstraining doen. Het is super leuk, effectief en slaat geweldig aan bij jong en oud. Sommige eGymmers vinden het zelfs leuker dan de luxe apparaten in de club. Het circuit kan dan ook wel eens een blijvertje worden en straks binnen naar de cardiozaal verhuizen. We hopen natuurlijk dat we snel weer binnen mogen sporten maar we willen jullie wel oproepen om het outdoor circuit uit te proberen want: stilzitten is geen optie! Wandelen en fietsen is buiten misschien wel leuk maar onvoldoende voor de skeletspieren. Krachttraining is, zeker bij het ouder worden, het belangrijkste en dat is lastig te doen in de thuissituatie. Kom dus meedoen met het circuit want we kunnen er nog genoeg lessen bij plannen. Blijf lid, storneer niet maar kom gewoon lekker sporten. Dan komen we samen de laatste maanden tot de opening door en kunnen we straks weer naar het "oude normaal". Tot snel!


10-03-2021
Wederom afgelopen maandag een teleurstellende persconferentie voor de Nederlandse sportcentra. We mogen nog steeds niet open en dat begint iedereen toch wel heel vreemd te vinden. Want het gaat toch om ieders gezondheid? Wel naar Mac Donald en de slijterij maar niet naar een plek waar je veilig aan je weerstand, gezondheid en conditie kunt werken. Wat is er nou eigenlijk essentieel?? Wij hebben dan nog het geluk dat we veel trouwe en loyale leden hebben waardoor we het nog even kunnen uitzingen maar bij veel collega's is het nu echt erop of eronder. Hopelijk blijft die loyaliteit want de bijdrage van de Overheid is een lachertje en niet toereikend om de boel in de lucht te houden. Beste leden jullie zijn harder nodig dan ooit, dus blijf lid van de club want het einde van de crisis is in zicht. Bedankt voor alle steun en hopelijk tot snel.


24-02-2021
Helaas, wederom een teleurstelling dat we nog niet open mogen terwijl we zoveel kunnen betekenen voor de gezondheid van onze leden. Maar klagen helpt niet dus we gaan gewoon keihard door! Vandaag krijgen we, als het goed is, de vergunning voor een tent buiten naast Bodyflash. En dan kunnen we a.s. zaterdag al van start met unieke fitnesstrainingen voor iedereen! Deze week zal ik een videoboodschap sturen hoe we dat gaan aanpakken. Zaterdag start ook een landelijke actie om aandacht te vragen voor de onterechte sluiting van sportcentra. Blijf gezond, hou vol en blijf vooral lid. Het komt goed want stilzitten is geen optie! Wellicht tot zaterdag.


Ondanks dat we volgens de nieuwe corona routekaart bij de eerste bedrijven zitten die weer open mogen moeten we helaas de maand februari nog gesloten blijven. Het is niet anders. Laten we hopen dat we vanaf maart definitief open mogen blijven en we weer lekker non stop aan onze conditie / weerstand kunnen werken. We proberen jullie wel fit te houden natuurlijk dus hierbij nogmaals alle mogelijkheden:

Fit30 (buitentraining op ons overdekte terras in Leersum met maximaal 2 mensen)

Online eigen opgenomen programma's staan op deze website

Online Les Mills programma's (inloggen met code)

Online FitSnacks (inloggen met met code)

ZOOM live lessen (inloggen via link, zie rooster bij NIEUWS)

Persoonlijke fitnessprogramma voor thuis (bel of mail voor meer info)

BenFit afslank / lifestyle programma (GRATIS voor leden)

KratjeFit (materiaal te verkrijgen via Bodyflash)

QR Fit oefeningen op wandelroutes (in voorbereiding)

We doen dus best veel maar de mogelijkheden zijn beperkt omdat we maar met 2 mensen tegelijk buiten les mogen geven. Bel of mail ons voor meer informatie!


HEB JE 28 JANUARI 2021 DE VIDEOBOODSCHAP / NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? ZO NIET LAAT HET ONS AUB WETEN!


We hadden ons 35 jarig jubileum deze maand anders voorgesteld. Jammer genoeg moeten we van de Overheid per direct (vanaf dinsdag 15 december) de deuren van ons sportcentrum de komende weken sluiten. Heel Nederland gaat voorlopig op slot, laten we nu maar hopen dat we het virus snel onder controle krijgen. We hebben er bij Bodyflash alles aan gedaan om er voor te zorgen dat jullie veilig konden sporten in onze club. En dat is zeker gelukt want er zijn bij ons de afgelopen tijd geen noemenswaardige corona problemen geweest. Daarom is het extra zuur dat we dicht moeten, helaas hebben we geen keus. Natuurlijk begrijpen we ook wel dat er zwaardere maatregelen nodig zijn om het virus onder controle te krijgen maar we willen juist bijdragen aan ieders gezondheid en weerstand en dat is nu vreemd genoeg niet mogelijk. Tenminste niet life in onze club maar we hebben zeker nog alternatieven voor jullie om in beweging te blijven.
Je kunt bijvoorbeeld onze eigen online lessen volgen die op deze website staan maar ook inloggen op FitSnacks TV. Als het goed is hebben jullie daar al eerder de code voor ontvangen. Als je de code niet meer hebt stuur dan een mail naar trainer@bodyflash.nl Wil je graag een persoonlijk trainingsprogramma voor thuis? Stuur fitnesstrainer John een mail: trainer@bodyflash.nl en hij zal contact met je opnemen en een trainingsschema voor je maken en opsturen. Wellicht komen er de komende tijd nog meer mogelijkheden, we zullen er alles aan doen om jullie fit te houden. Hou deze website in de gaten over de laatste ontwikkelingen bij Bodyflash.
We hopen dat jullie ons allemaal blijven steunen en dat we samen gezond en wel straks weer lekker kunnen sporten bij Bodyflash. Vast bedankt voor jullie geduld, blijf gezond en in beweging en hopelijk tot snel! Kees en Margriet, Team Bodyflash

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico