GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

10 MAART, 2021

FITNESS OUTDOOR TOT 19 MEI 2021

We hebben naast Bodyflash een grote tent geplaatst om toch te kunnen sporten tijdens deze lockdown. De Outdoor Fitness is voorzien van 10 stuks unieke circuit-apparatuur die hier speciaal voor is aangeschaft. Met deze apparatuur kunnen we met 10 deelnemers in een half uur een uitdagende kracht / conditietraining doen. Dit alles onder begeleiding van een enthousiaste trainer natuurlijk. De apparatuur is zo ontwikkeld dat je niets hoeft in te stellen (behalve je persoonlijke weerstand / gewicht natuurlijk). We werken op tijd dus we lopen elkaar nooit in de weg, ook omdat de apparatuur zeer veilig is opgesteld met wel 3 meter ruimte tussen de apparaten. Een perfecte training voor iedereen want de apparatuur is een combinatie van vaste traditionele fitness toestellen en losse gewichten. Functioneel en effectief dus, zeker in deze tijd waarin juist krachttraining zo belangrijk is en daar niet zo makkelijk in de thuissituatie alternatieven voor zijn te bedenken. Als je mee wil doen reserveer dan een plek via onze reserveringsapp. Tot snel!

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico