GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

10 MAART, 2021

FITNESS OUTDOOR TOT 19 MEI 2021

We hebben naast Bodyflash een grote tent geplaatst om toch te kunnen sporten tijdens deze lockdown. De Outdoor Fitness is voorzien van 10 stuks unieke circuit-apparatuur die hier speciaal voor is aangeschaft. Met deze apparatuur kunnen we met 10 deelnemers in een half uur een uitdagende kracht / conditietraining doen. Dit alles onder begeleiding van een enthousiaste trainer natuurlijk. De apparatuur is zo ontwikkeld dat je niets hoeft in te stellen (behalve je persoonlijke weerstand / gewicht natuurlijk). We werken op tijd dus we lopen elkaar nooit in de weg, ook omdat de apparatuur zeer veilig is opgesteld met wel 3 meter ruimte tussen de apparaten. Een perfecte training voor iedereen want de apparatuur is een combinatie van vaste traditionele fitness toestellen en losse gewichten. Functioneel en effectief dus, zeker in deze tijd waarin juist krachttraining zo belangrijk is en daar niet zo makkelijk in de thuissituatie alternatieven voor zijn te bedenken. Als je mee wil doen reserveer dan een plek via onze reserveringsapp. Tot snel!

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico