GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

10 AUGUSTUS, 2018

DANSSTUDIO GERDA KAGIE TERUG IN WOUDENBERG

De "ouderen" onder ons weten het misschien nog wel. In de jaren 80 van de vorige eeuw, echt lang geleden dus, hadden we in Woudenberg de Dansstudio van Gerda Kagie. Ook Margriet Vink, toen nog Huizing, danste bij Gerda en heeft destijds zelfs een aantal keren ingevallen voor Gerda. Nadat Bodyflash starte in 1985 en ook dansactiviteiten organiseerde heeft Gerda ervoor gekozen om verder te gaan in Nieuwegein. Tot de dag van vandaag is zij daar gevestigd met haar succesvolle dansstudio. De passie en de unieke dansstijl waarmee Gerda decennia lang furore maakt blijk nog altijd succesvol. Dat Dansschool Gerda Kagie en Bodyflash nu gaan samenwerken is dus geen toeval. Beide bedrijven zijn uniek en nog altijd succesvol door de passie voor het vak en het geloof dat echte kwaliteit altijd wint. De volgende lessen staan elke zaterdag op het programma: Peuterdans, Streetdance kinderen en Streetdance tieners / volwassenen. Kijk op het lesrooster voor de aanvangstijden.

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico