GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

10 AUGUSTUS, 2018

DANSSTUDIO GERDA KAGIE TERUG IN WOUDENBERG

De "ouderen" onder ons weten het misschien nog wel. In de jaren 80 van de vorige eeuw, echt lang geleden dus, hadden we in Woudenberg de Dansstudio van Gerda Kagie. Ook Margriet Vink, toen nog Huizing, danste bij Gerda en heeft destijds zelfs een aantal keren ingevallen voor Gerda. Nadat Bodyflash starte in 1985 en ook dansactiviteiten organiseerde heeft Gerda ervoor gekozen om verder te gaan in Nieuwegein. Tot de dag van vandaag is zij daar gevestigd met haar succesvolle dansstudio. De passie en de unieke dansstijl waarmee Gerda decennia lang furore maakt blijk nog altijd succesvol. Dat Dansschool Gerda Kagie en Bodyflash nu gaan samenwerken is dus geen toeval. Beide bedrijven zijn uniek en nog altijd succesvol door de passie voor het vak en het geloof dat echte kwaliteit altijd wint. De volgende lessen staan elke zaterdag op het programma: Peuterdans, Streetdance kinderen en Streetdance tieners / volwassenen. Kijk op het lesrooster voor de aanvangstijden.

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico