GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

26 DECEMBER, 2021

Contributie

Om te beginnen het goeie nieuws: de eerder aangekondigde, en noodzakelijke, contributieverhoging per 1 januari 2022 gaat niet door en vind pas plaats nadat we weer open zijn. Ook het afgelopen jaar is de contributie niet verhoogd ondanks de gestegen prijzen. We hoeven vast niet uit te leggen waarom de contributie omhoog gaat want iedereen zal gemerkt hebben dat het leven veel duurder is geworden. Ook wij ontkomen daar niet aan allerlei prijsstijgingen maar we vinden het nu niet gepast, ondanks dat we het heel goed kunnen gebruiken, om de contributie op dit moment te verhogen terwijl we nog gesloten zijn.

Nu het erop begint te lijken dat we essentieel gaan worden kan het wel eens gebeuren dat we begin of half januari weer open mogen. We gaan deze week de contributie incasseren voor de maand januari 2022. Als we nog niet open kunnen en je de club niet wil steunen mag je het bedrag, net als in de vorige lockdown, storneren. Wacht in ieder geval even met storneren totdat de nieuwe maatregelen bekend zijn. Storneren kan nog altijd, en het scheelt ons veel werk als het onnodig blijkt te zijn. Gelukkig is de afgelopen 2 jaar gebleken dat de meeste leden niet storneren en ons non-stop steunen. En die maken dan ook het verschil want de Overheidsbijdrage is lang niet kostendekkend. Dat we er nog zijn, en dat geldt voor alle fitnesscentra in Nederland, is dan ook te danken aan al die loyale leden die hun club blijven steunen. Zo simpel is het! En daarom nogmaals hartelijk dank en we hopen jullie weer snel te mogen begroeten in de club.

Kees, Margriet en Hugo Vink

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico