GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

26 DECEMBER, 2021

Contributie

Om te beginnen het goeie nieuws: de eerder aangekondigde, en noodzakelijke, contributieverhoging per 1 januari 2022 gaat niet door en vind pas plaats nadat we weer open zijn. Ook het afgelopen jaar is de contributie niet verhoogd ondanks de gestegen prijzen. We hoeven vast niet uit te leggen waarom de contributie omhoog gaat want iedereen zal gemerkt hebben dat het leven veel duurder is geworden. Ook wij ontkomen daar niet aan allerlei prijsstijgingen maar we vinden het nu niet gepast, ondanks dat we het heel goed kunnen gebruiken, om de contributie op dit moment te verhogen terwijl we nog gesloten zijn.

Nu het erop begint te lijken dat we essentieel gaan worden kan het wel eens gebeuren dat we begin of half januari weer open mogen. We gaan deze week de contributie incasseren voor de maand januari 2022. Als we nog niet open kunnen en je de club niet wil steunen mag je het bedrag, net als in de vorige lockdown, storneren. Wacht in ieder geval even met storneren totdat de nieuwe maatregelen bekend zijn. Storneren kan nog altijd, en het scheelt ons veel werk als het onnodig blijkt te zijn. Gelukkig is de afgelopen 2 jaar gebleken dat de meeste leden niet storneren en ons non-stop steunen. En die maken dan ook het verschil want de Overheidsbijdrage is lang niet kostendekkend. Dat we er nog zijn, en dat geldt voor alle fitnesscentra in Nederland, is dan ook te danken aan al die loyale leden die hun club blijven steunen. Zo simpel is het! En daarom nogmaals hartelijk dank en we hopen jullie weer snel te mogen begroeten in de club.

Kees, Margriet en Hugo Vink

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico