GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

28 JULI, 2023

André vd Hoef loopt bijna 2000 km in 80 dagen voor Spieren voor Spieren

Niets ten nadele van de sportieve wandelaars van de Vierdaagse maar wat onze André vd Hoef heeft gepresteerd is van een heel andere orde. Andre heeft in 80 achtereenvolgende dagen een rondje door heel Nederland gewandeld voor het Goede doel: Spieren voor Spieren. André is in het totaal 3 jaar bezig geweest met voorbereidingen om deze prestatie te kunnen  realiseren. Niet alleen trainen bij Bodyflash en veel kilometers wandelen maar er komt veel meer voor kijken. Onder andere routes maken, overnachtingsplaatsen boeken, social media activiteiten organiseren en natuurlijk sponsoren vinden. En dat laatste is heel goed gelukt: Uiteindelijk haalde André meer dan 20.000 euro op, een prachtige opbrengst voor Spieren voor Spieren. Wij moesten dan ook André even in het zonnetje zetten bij Bodyflash (foto) met een mooie bos bloemen en een mooie sponsorbijdrage. Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze geweldige fysieke maar nog meer mentale prestatie voor een prachtig goed doel. We zijn bij Bodyflash trots op jou!  

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur, en losse attributen voor functionele training, zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een comfortabel en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bij Bodyflash geven we live en virtual lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal programma boeken we de beste resultaten. Vytal is geen dieet met dure zinloze "potjes en pilletjes" maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen / sporten. Uiteindelijk is dat het enige wat op langere termijn echt werkt! Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico