GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

17 APRIL, 2019

50 day Summer Shape-Up

Wil jij een gezonde levensstijl? Je fitter voelen en succesvol afvallen? Wil jij er voor de volle 100% voor gaan en deze zomer nog zelfverzekerd over het strand lopen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 👊

Door een unieke combinatie van het lifestyle voedingsprogramma BenFit, het revolutionaire trainingsprogramma e-GYM én onze deskundige begeleiding heb jíj binnen 50 dagen een summer body zonder gejojo! Wij laten je begrijpen hoe jouw lichaam werkt en stellen je in staat om op gewicht te komen, te blijven en in balans te zijn. Maak werk van je goede voornemens en wij garanderen jou resultaat nog voor de zomer begint! Kom naar de gratis informatieavond op 24 april of 1 mei om 20:30 uur. Locatie 👉 Bodyflash Woudenberg Aanmeldingen 👉 info@bodyflash.nl / 033-2861357 Er is plek voor 25 deelnemers

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico