GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer
meet-us-img1

START NUMAAK KENNIS!

logo-ico-red

KOM NU
EN SPORT
Proeflidmaatschap
GRATIS
BIJ

meet-us-img2

(Vul hieronder uw gegevens in voor een proeflidmaatschap)

MELD JE NU AAN VOOR 1 WEEK PROEFLIDMAATSCHAP SPORTEN !

  Alles met een * is verplicht

  Neem je een vriend(in) mee

  Personal Training
  fixed-col-3-img1

  Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

  LEES MEER
  Less mills
  fixed-col-3-img1

  Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

  LEES MEER
  Afslanken
  fixed-col-3-img1

  Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

  LEES MEER

  Welk lidmaatschap past bij jou?

  Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

  Lees meer Gratis proeflidmaatschap
  logo-ico