GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Cross Circuit.

8627Sfeerbeeld_Funxtion_hugehumb

Cross Circuit

Conditie: 3
Spierkracht: 2
Vetverbranding: 2
Leningheid: 3
Cross Circuit is een effectieve, 45 minuten uitdagende groepstraining. Binnen 45 minuten een Workout voor je hele lijf. We werken met kleinere groepen om ervoor te zorgen dat je goede begeleiding krijgt tijdens de les. We doen allemaal funxtionele (losse) oefeningen met kettlebells, medicineballen, corebags, bokszakken etc. aangevuld met cardioapparatuur. Doe je mee?

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico