GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

SclptCycle (bodyshape).

SclptCycle is een spectaculaire intensieve bodyshapeles van 45 minuten. SclptCycle heeft NIETS met Spinning te maken!  SclptCycle is een total bodyles waar alleen voor het conditionele gedeelte gebruikgemaakt wordt van een spinningbike. Voor het krachtgedeelte worden speciale lichtere Xcore buizen gebruikt (zie ook de info. bij Xcore). SclptCycle is een gevarieerde, uitdagende en afwisselende bodyshape groepsles.

Conditie: 3
Spierkracht: 3
Vetverbranding: 3
Leningheid: 1
SclptCycle is de een gevarieerde en spectaculaire groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op een geweldige bike met speciale (kleinere) Xcore buizen. Je werkt op een intensieve wijze aan je conditie maar ook aan al je skeletspieren voor een geweldige fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we de speciale Xcore buizen en in het conditionele gedeelte de spinningbike. 
Voor wie?
SclptCycle is geschikt voor iedereen van elk niveau en elke leeftijd. SclptCycle is uitermate geschikt voor starters maar ook voor mensen die bijvoorbeeld maar 1 keer per week willen of kunnen sporten. Het programma heeft een eenvoudige opbouw waardoor iedereen het kan volgen.

De kracht van SclptCycle
SclptCycle is een complete workout die het hele lichaam aanpakt, zowel op cardio (conditie) gebied als spierversterkend. Conditie, kracht, bodyshaping maar vooral veel plezier, het zit er allemaal in en daarom is deze nieuwste bodyshapeles niet alleen heel leuk maar ook uiterst effectief.

De voordelen:
-Voor iedereen
-Gevarieerd
-Geweldige muziek
-Verbetering van de conditie
-Spierversteviging
-Sterkere botten
-Vermindering lichaamsgewicht

Fitness & Vrij trainen
fixed-col-3-img1

Met maar liefst 4 sfeervolle fitnesszalen met een oppervlakte van bijna 600 m2 hebben we verreweg de meeste mogelijkheden (ruimte) in de regio voor individuele- en groepsfitnesstraining. Zalen vol met alle denkbare professionele apparatuur en losse attributen voor functionele training zijn aanwezig. Veel ruimte en zelden hoeven te wachten op een oefening of apparaat is bij ons een groot voordeel. Natuurlijk doen we dat in een heerlijk en veilig klimaat waardoor het zowel in de zomer als in de winter heerlijk trainen is bij Bodyflash.

BEGELEIDING
Je bent sowieso in goede handen bij Bodyflash. Onze trainers hebben de beste opleidingen achter de rug en veel vakkennis op het gebied van fitnesstraining en voeding. Je wordt dus ondersteund met veel ervaring, kennis, inzicht en motivatie. Wil jij weten of Bodyflash bij je past? Kom ons dan vrijblijvend uittesten.
Met sportieve groet,

Team Bodyflash

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico