GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

Bodyshape.

Bodyshape is een free style total body les, een gevarieerde, uitdagende en afwisselende groepsles voor zowel mannen als vrouwen.

Conditie: 3
Spierkracht: 3
Vetverbranding: 3
Leningheid: 1
Bodyshape is de meeste gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coordinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebuiken we een mat, elastiek, step en gewichten. Bodyshape laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.


Voor wie?
Bodyshape is geschikt voor iedereen van elk niveau en elke leeftijd. Bodyshape is uitermate geschikt voor starters maar ook voor mensen die bijvoorbeeld maar 1 keer per week willen of kunnen sporten. Het programma heeft een eenvoudige opbouw waardoor iedereen het kan volgen.

De kracht van Bodyshape
Bodyshape is het Aerobic van deze tijd. Een complete workout die het hele lichaam aanpakt, zowel op cardio (conditie) gebied als spierversterkend. Çonditie, kracht, grondoefeningen met allerlei hulpmiddelen als gewichtjes, Dynaband elastieken…. het zit er allemaal in, en daarom is Bodyshape niet alleen heel leuk maar ook uiterst effectief.

De voordelen:
-Voor iedereen
-Gevarieerd
-Geweldige muziek
-Verbetering van de conditie
-Spierversteviging
-Sterkere botten
-Vermindering lichaamsgewicht

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons Vytal-programma boeken we al jaren resultaat. Vytal is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over Vytal!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico