GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

10 OKTOBER, 2020

MONDKAPJES WEL OF NIET?

UPDATE 13-10-2020 21.00 uur n.a.v. persconferentie
 
Het lijkt erop dat er, n.a.v. de persconferentie van dinsdagavond, weinig hoeft te veranderen bij onze sportcentra. Gelukkig maar, we doen het ook hartstikke goed. Niet helemaal duidelijk is hoe het zit met de groepsgrote. Morgen horen we precies of we daarin aanpassingen moeten doen. Als dat duidelijk is zullen we gelijk een NIEUWSBRIEF sturen met de laatste ontwikkelingen. Veel sportplezier!
 
10-10-2020 Nu de corona besmettingen aan het stijgen zijn en de maatregelen worden aangescherpt hebben wij besloten om nog eens duidelijk te maken wat we nu wel of niet doen bij Bodyflash. Tenslotte zijn we een sport- en gezondheidscentrum waar de gezondheid van onze leden en medewerkers prioriteit heeft. Onze bestaande maatregelen die we hebben ingevoerd vanaf 1 juli 2020 werken nog steeds prima en die blijven dan voorlopig ook ongewijzigd.
 
1. Zorg dat je fit bent als je komt sporten (kom gekleed in sportkleding, kleedlokalen en douches zijn dicht, en neem een eigen handdoek en bidon mee).
 
2. Bij binnenkomst eerst handen ontsmetten.
 
3. Neem van ons een spuitflesje en doekje mee (staan klaar in de entree) en reinig na gebruik de contactoppervlakten van de apparatuur. Na afloop flesje en doekje buiten op het bordes achterlaten.
 
4. Volg de pijlen op de vloer (eenrichtingsverkeer). Horeca is gesloten.
 
5. Houd je aan de 1,5 meter regel, wij hebben ruimte genoeg.
 
Bij Bodyflash hebben we voldoende bewegingsruimte, niet alleen door de enorme vergroting van de fitnesszalen, maar ook omdat voor groepstrainingen en eGym er vooraf gereserveerd dient te worden waardoor het nooit te druk is. Ook de ventilatie is waar nodig geoptimaliseerd en door onze hoge sportzalen is het klimaat beter dan het Bouwbesluit vereist.
 
WEL OF GEEN MONDKAPJE?
 
Ondanks dat de overheid adviseert om in openbare ruimtes een mondkapje te dragen willen wij dat op dit moment nog NIET verplichten. Tijdens het sporten is het benauwend maar je zou een mondkapje wel kunnen gebruiken bij binnenkomst en bij het verplaatsen in de club. Belangrijk is: HOUD ALTIJD 1,5 METER AFSTAND! Onze fitnessbegeleiders zullen ook mondbescherming gaan dragen maar vooral de afstand van 1,5 meter aanhouden tijdens de begeleiding. We hopen dat deze maatregelen zullen bijdragen aan het terugdringen van het virus en dat we daardoor in ieder geval open mogen blijven. Laten we er samen voor zorgen dat we ons houden aan de regels zodat we kunnen blijven sporten en werken aan onze weerstand \ gezondheid. Want sporten is nog altijd het beste medicijn!
 
Veel sportplezier!
 
Kees en Margriet Team Bodyflash

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico