GRATIS
Proef lidmaatschap

Vraag nu
snel aan!
Lees meer

NIEUWS.

9 OKTOBER, 2018

Ard Schenk komt naar Bodyflash

Schaatslegende Ard Schenk (75) komt op dinsdagavond 6 november voor een lezing over fit ouder worden naar Bodyflash. AANVANG 19.00 UUR.    U krijgt een unieke kans om een van de beroemdste sporters van Nederland te ontmoeten en wellicht te spreken. Ard geeft een zeer interessante lezing over gezond en fit ouder worden en dat is precies datgene waar Sport & Health Bodyflash voor staat. Gezonde voeding, de juiste hoeveelheid beweging en ontspanning maar ook eGym, het komt allemaal in de lezing aan bod. Natuurlijk herinneren de "ouderen" onder ons de historische unieke prestaties van Ard op de Olympische Spelen in Sapporo in 1972 met 3 keer goud. Lang geleden? Bodyflash was toen al 7 jaar actief op de Parallelweg. Als je erbij wil zijn geef je dan even op aan de bar of stuur een mail naar info@keesvink.nl

Personal Training
fixed-col-3-img1

Wil je effectief trainen maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven? Heb je graag persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van je doelen? Voel je je niet op je gemak in een sportschool maar wil je wel graag trainen? De personal trainers van Bodyflash helpen je verder! In vorm komen én blijven is een kwestie van volhouden, van discipline. Dat lukt niet altijd in je eentje. Personal training is dan de effectiefste manier om te trainen.

LEES MEER
Less mills
fixed-col-3-img1

Bodyflash geeft natuurlijk ook lessen van fitnessgrootheid Les Mills. Wil je afslanken en je spieren verstevigen? Ga aan de slag met Bodypump! Op zoek naar een combinatie van fitness en yoga? Train dan je body én mind met Bodybalance. Of werk in een gevarieerde les aan je kracht, coördinatie, beweeglijkheid en een positieve instelling met Bodyvive! De lessen van Les Mills staan bekend om hun intensiteit en effectiviteit. Snel resultaat dus!

LEES MEER
Afslanken
fixed-col-3-img1

Afslanken, maar dan met gezond en lekker eten? Met ons BenFit-programma boeken we al jaren resultaat. BenFit is geen dieet, maar een combinatie van gezond eten en gericht bewegen. Benieuwd? Lees snel verder over BenFit!

LEES MEER

Welk lidmaatschap past bij jou?

Wil jij ontdekken welk lidmaatschap het beste bij jou past?

Lees meer Gratis proeflidmaatschap
logo-ico